fbpx
Društvo

Više od 250.000 ljudi prevezeno za 7 godina kroz akciju “Društvo, ko vozi kući?“

U proteklih sedam godina više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. Kroz ovu društveno odgovornu kampanju kompanija HEINEKEN Srbija prevezla skoro ceo Novi Sad, ili ceo Novi Beograd ili čak nekoliko gradova veličine Zaječara!

Koliko je važno ponašati se odgovorno u saobraćaju, pokazala je ova nagrađivana kampanja. Ona je pokrenuta sa ciljem da se podigne svest festivalske publike o odgovornoj konzumaciji i odgovornom i bezbednom ponašanju u saobraćaju.

Tome su svoju partnersku podršku pružili Agencija za bezbednost saobraćaja, letnji festivali poput Belgrade Beer Fest-a, Exit Fondacije, Heineken® Lovefest-a, Dance Park festivala, kao i nekolicina transportnih preduzeća, od Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd do taksi udruženja.

Osim organizovanog besplatnog i bezbednog gradskog i međugradskog prevoza, vožnji taksijem, kompanija HEINEKEN Srbija organizovala je i Safe zone u okviru festivala, na kojima su posetioci mogli dodatno da se zabave, edukuju i osvoje zanimljive nagrade.

Dodaj komentar