FOTO: Teniski klub ,,AS Timok" Zaječar

Minulog vikenda zaječarski teniseri TK „AS Timok“ učestvovali su na turniru u Kragujevcu, OP Kragujevac za takmičare do 10 godina. Teniseri iz Zaječara ostvarili zapažene rezultate.

Veliki talenat i nada zaječarskog tenisa Veljko Đorđević, već u prvom meču u grupi, pobeđuje prvog nosioca i prvog na rang listi TSS Iliju Ilića (TK „Puma“, Kg) rezultatom 4/2. Uroš Milošević, posle dve pobede u grupi, gubi meč i ipak ostaje bez finala i osvaja treće mesto. U finalu posle jako neizvesnog meča, Đorđević gubi od Ilića rezultatom 4/0 0/4 7/3 i osvaja drugo mesto.

„Velike pohvale na račun zaječarskih tenisera stižu od vrhunskog teniskog stručnjaka, a to će biti dodatni motiv za još bolje i kvalitetnije treninge na Popovoj plaži, u Zaječaru. Domaćini su bili na nivou, odlična organizacija, gostoprimstvo“, navode iz TK „AS Timok“.

Zeleni nivo organizovan je u TK „Puma“, u Kragujevcu, čiji je vlasnik poznati teniski stručnjak Dejan Petrović, nekadašnji trener Novaka Đokovića, Ane Ivanović, Ivane Jorović.

FOTO: Teniski klub ,,AS Timok“ Zaječar

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here