fbpx

Večeras počinje 53. Gitarijada u Zaječaru: Sve je spremno, parking obezbeđen

Preporuka:

Otkazano disko veče u Omladinskom centru

Veče koktela, diska, vriske, plesnih ritmova i plesnih cipela i 'aljina pod nazivom "Mile voli diskont" koje je večeras...

11. novembar državni praznik i neradni dan

Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji (dalje: Zakon), propisani su državni praznici koji se praznuju u Republici...

OO „Nove stranke“ Knjaževac: Lokalna vlast nesposobna da rešava komunalne probleme

"Nesposobnost lokalne vlasti u Knjaževcu da rešava komunalne probleme vidi se i u činjenici da i najprostiji radovi ne...
- Reklama -

Dugo najavljivana 53. Gitarijada okupiće velika imena ex YU rok scene, poput Riblje Čorbe, S.A.R.S.-a, Atomskog skloništa, Električnog orgazma, Van Goga i mnogih drugih. U park šumi Kraljevica večeras počinje pravi spektakl, a pripreme na terenu privode se kraju.

I ove godine ulaz na Gitarijadu biće kod znaka „Dobrodošli“, a prema rečima PR 53. Gitarijade Đorđa Davida obezbeđena su i dva velika parkinga za automobile.

“ Svi posetioci pri ulasku u Zaječar trebalo bi da izbegavaju centar grada, kako ne bi stvorili velike gužve.

Bilo bi poželjno da vozilima direktno krenu put Kraljevice, odakle će biti usmeravani na dva velika parkinga na kojima je obezbeđen dovoljan broj mesta za sve“, kaže Đorđe David.

Na posebno ograđenom mestu na zaječarskoj Kraljevici montirana je i konstrukcija za glavnu binu 53. Zaječarske Gitarijade.

FOTO: zajecaronline.com

„Main stage“ će po izgledu i funkcionalnosti zadovoljiti potrebe svih izvođača, kažu organizatori ovog rok spektakla.

53. zaječarska Gitarijada počinje večeras u 20 sati nastupom Đorđa Davida i grupe „Death Saw“, a kompletna satnica za četvrtak, 27. jun izgleda ovako:

20.00h – Djordje David & Death Saw
21.00h – Aleja Velikana
21.30h – Demo bendovi (polufinale)
23.00h – Vlatko Stefanovski
00.00h – S.A.R.S.
01.00h – Void Inn

Ulaz na festival tokom sva tri dana, kao i rock kamp, i ove godine su besplatni.

DOBRODOŠLI!

1 KOMENTAR

  1. jel veceras whitesnake? na kraljevici ili na vešala?…hhhhhaaaahahaaaaaaa…e moj boško…nema ništa od gitarijade.a znaš zbog čega? ZBOG TEBE I ZBOG TVOJIH DUPEUVLAKAČA::MNOGO VAS JE NAMRZAO OVAJ NAROD::MNOGO BOŠKO:::

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: