fbpx
Društvo

Veče rock muzike „BUKA I DEVOJKE“ 13. juna u dvorištu „Dečijeg centra Zaječar“

U utorak 13. juna Dečiji centar Zaječar“  Vas poziva na veče rok muzike pod nazivom „BUKA I DEVOJKE“ u dvorištu “Dečijeg centra Zaječar“, u ul.Hajduk Veljkova 17.

Za 18 sati zakazano je predstavljanje „Rok kampa za devojčice“ , nakon čega će biti održana radionica bubnjeva Selene Simić pod nazivom „Kreativna buka“ , kao i razgovor o trubi sa Marinom Milošević.

Za 20 sati predviđen je početak koncerta rock grupe „Voice feminine“!

Selena Simić

rođena 1992. godine u Smederevu. Završila je srednju muzičku školu „Kornelije Stanković”, džez odsek – bubnjevi, osnovne studije komunikologije na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Bubnjarka je jedinog all girl domaćeg metal sastava „Nemesis” i rokabili/horopank benda iz Pančeva Goatmare and the Hellspades. Redovno sarađuje sa bubnjarskim bendom Dragoljuba Đuričića. Vodila je četiri ciklusa besplatnih bubnjarskih radionica za devojčice u Beogradu, Smederevu i Pančevu 2015. godine uz podršku Rekonstrukcije ženskog fonda i vođa je mentorskog tima na prvom Rok kampu za devojčice u ovom delu Evrope.

Marina Milošević

je trubačica koja je svirala u rok, rege i pank bendovima. Danas svira džez i komponuje. Pored trube svira i klavir, a voli muziku koja budi dobru energiju u ljudima.

Tatjana Nikolić

je rođena 1990. godine u Beogradu. Završila je osnovne i master studije menadžmenta u kulturi i medijima na Fakultetu dramske umetnosti u Beogradu. Autorka je istraživanja o učešću žena na regionalnoj muzičkoj sceni koje je na konkursu izabrao i objavio Zavod za ravnopravnost polova Vojvodine. Tatjana je sa svojim timom u okviru programa za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX pokrenula prvi ROK KAMP ZA DEVOJČICE U OVOM DELU EVROPE. Kamp je namenjen za devojčice iz cele Srbije uzrasta od 10 do 14 godina i sve zainteresovane devojčice i roditelji u Zaječaru imaće na ovom događaju priliku da pitaju sve što ih interesuju i prijave se za učešće na kampu.

Dodaj komentar