Uspešno završen teniski turnir „POPOVA PLAŽA 2017“ (FOTO)

0

Ljubav prema tenisu nadmašila je minulog vikenda vrelih + 40 stepeni na Popovoj plaži kada je u jakoj konkurenciji takmičara iz Amerike, Švajčarske, Nemačke i Srbije održan teniski turnir „Popova plaža 2017“.

R E K L A M A

U kategoriji mini tenis – crveni nivo očekivano je titulu najboljeg i pehar za osvojeno prvo mesto osvojio je Veljko Đorđević iz TK „AS Timok“. Drugu poziciju zauzela je Lana Đorđev iz istoimenog kluba, dok su treće mesto podelile Austrijanka Dina i Lena Ilić iz TK „AS Timok“.

Kod starijih takmičara u kategoriji family dubla prvi su bili Darko Manojlović i Milos Perić ispred Mine Milojević i Jelene Serjević, dok su treće mesto podelili parovi Danilo Jovanović/ Lara Milanović i Jasmina Milojević/ Lena Ilić.

U kategoriji profi dubl najbolji rezultat ostvarili su Mirko Nikolić i Srđan Jovanović dok su drugo mesto zauzeli Uroš i Goran Milosević. Treće mesto podelili su Mladen Jovanović i/ Veljko Mladenović sa profi parom koga su činili Danilo Jovanović i Milos Perić.

Nagrade takmičarima ispred grada Zaječara dodelio je pomoćnik gradonačelnika Saša Ivanović.

Program rada Zaječarskog kluba AS Timoka sa Popove plaže tennis 10s u saradnji sa Teniskim savezom Srbije očigledno je dao uspešne rezultate. a po završetku turnira priređen je players party, uz jako dobar živi nastup klubskog benda.

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here