Hronika

POLICIJA PRIVELA MONSTRUMA IZ ZAJEČARA KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO I SILOVAO STARICU! Evo koliko ima godina…

Zaječarska policija uhapsila je jutros R.Đ starog 21 godinu, koji se sumnjiči da je preksinoć brutalno pretukao i silovao osamdesetogodišnju M.R. iz Zaječara.

Naime, u utorak, 21. avgusta nešto iza ponoći R.Đ. je upao u kuću u kojoj je starica živela sama, vezao je zavesom, i brutalno pretukao tražeći da mu da novac. Nakon toga, nesrećnu ženu je brutalno silovao, i naneo joj teške povrede opasne po život.

Iz njenog novčanika je oteo je tek nekoliko hiljada dinara,a zbog silovanja i razbojništva protiv njega je podneta krivična prijava i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Kako nezvanično sazanjemo, R.Đ. je najpre skinuo rezu sa kapije i ušao u dvorište kuće nedaleko od park šume Kraljevica u kojoj je M.R. živela sama.

Prema rečima izvora bliskom istrazi razbojnik je potom razvalio ulazna vrata, uleteo u kuću i pritrčao M. R. rekavši joj: „Daj pare i neću ti ništa!“ Starica mu je kazala da nema para, nakon čega je usledila prava tortura.

http://narodnee.blogspot.rs / ILUSTRACIJA

Nezvanično, muškarac je strgao zavesu, i M. R. vezao za stolicu.

Nakon toga, obavio je premetačinu, povadio je fioke, stvari iz ormara, čak je i tanjire isprevrtao. Nije, međutim, pronašao ništa.

Povremeno, dok je obavljao premetačinu, R.Đ. bi prilazio M. R. i udarao je pesnicom u lice tražeći da mu kaže gde je novac.

– Hvatao ju je za vrat, preteći da će je zadaviti – navodi izvor iz policije. – Međutim, starica mu je stalno ponavljala da para nema, moleći ga da je pusti.

Besan što nije našao novac, nasilnik je baku oborio na pod i brutalno je silovao. Žena je počela da krvari, nakon čega je razbojnik ustao i mirno napustio njenu kuću, odnevši sa sobom tek par hiljada dinara, koliko je M. R. imala u novčaniku.

Kada je monstrum otišao, M. R. se dovukla do telefona i oko tri sata iza ponoći pozvala komšinicu. Nakon toga, ona je alarmirala rođaka, a ovaj policiju čije patrole su ubrzo stigle na lice mesta. Obavljen je uviđaj i počinioc je brzom intervencijom već jutros pronađen.

Prema navodima policije u pitanju je zaječarac R.Đ. 1997. godište, kome je po nalogu Višeg javnog tužioca u Zaječaru određeno zadržavanje od 48 sati, i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužilaštvu.

Dodaj komentar