fbpx
Hronika Izdvajamo

Pokušaj ubistva kod Kladova: Nožem izbo suprugu

Žena D.S. (41), koju je u toku noći nožem izbo suprug Z.S. (46) preživela je napad i prevezena je u Zdravstveni centar u Kladovu.

Zoran S. se, kako prenose mediji, jutros oko 3 sata sam prijavio u policijsku stanicu Kladovo i dežurnom policajcu rekao da je nožem izbo svoju suprugu u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova.

Ta porodična kuća nalazi se u ulici Marašala Tita. Čovek je bio umazan krvlju i rekao je policajcima da ga odmah uhapse.

Policijska patrola je izašla na teren i u kući pronašla telo 41-godišnje Dragane S. Na telu su bile vidljive povrede nanete najverovatnije nožem. Povrede su bile u predelu grudnog koša i ruku.

Mediji su ranije danas javili da je muškarac Z.S. iz okoline Kladova nožem usmrtio suprugu u porodičnoj kući i da se sam prijavio policiji u Kladovu.

Kako je, međutim, saopštio MUP, Z.S. je uhapšen zbog pokušaja ubistva, a žena je prevezena u Zdravstveni centar u Kladovu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Dodaj komentar