fbpx

Pokušaj ubistva kod Kladova: Nožem izbo suprugu

Preporuka:

Poziv upravnicima zgrada da u zaječarskom vodovodu preuzmu sredstva za dezinfekciju

JKP "Vodovod" Zaječar obaveštava upravnike zgrada da sredstvo za dezinfekciju natrijum hipohlorid mogu preuzeti kod portirnice preduzeća u ulici...

Predsednici UNS-a i NUNS-a pozvali Vladu da povuče Zaključak o informisanju u vreme pandemije

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara (NUNS) Željko Bodrožić ocenio je danas da se Zaključkom Vlade o centralzovanom informisanju javnosti o...

Doktor Predrag Drenovaković: Testirali nas tek kad je kolega umro

Doktor Predrag Drenovaković, kolega preminulog urologa Gorana Ivankovića iz ćuprijske bolnice, kaže za portal Nova.rs da bi situacija u...
- Reklama -

Žena D.S. (41), koju je u toku noći nožem izbo suprug Z.S. (46) preživela je napad i prevezena je u Zdravstveni centar u Kladovu.

Zoran S. se, kako prenose mediji, jutros oko 3 sata sam prijavio u policijsku stanicu Kladovo i dežurnom policajcu rekao da je nožem izbo svoju suprugu u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova.

Ta porodična kuća nalazi se u ulici Marašala Tita. Čovek je bio umazan krvlju i rekao je policajcima da ga odmah uhapse.

Policijska patrola je izašla na teren i u kući pronašla telo 41-godišnje Dragane S. Na telu su bile vidljive povrede nanete najverovatnije nožem. Povrede su bile u predelu grudnog koša i ruku.

Mediji su ranije danas javili da je muškarac Z.S. iz okoline Kladova nožem usmrtio suprugu u porodičnoj kući i da se sam prijavio policiji u Kladovu.

Kako je, međutim, saopštio MUP, Z.S. je uhapšen zbog pokušaja ubistva, a žena je prevezena u Zdravstveni centar u Kladovu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: