fbpx

Pokušaj ubistva kod Kladova: Nožem izbo suprugu

Preporuka:

Sveti Trifun ili Dan zaljubljenih: Šta vi danas slavite, vino ili ljubav?

Svakog 14. februara ista priča. Jedni samo Svetog Trifuna priznaju za "srpskog". Drugima je Sveti Valentin interesantan.Trećima je jedino...

Borsko jezero na 4,3 metra ispod preliva na brani

Nivo Borskog jezera trenutno je veoma nizak i nalazi se na 4,3 metra ispod preliva na brani. Lokalna samouprava...

Ivan Bošnjak u Zaječaru: Produžena zabrana zapošljavanja u javnom sektoru do kraja 2020. godine

Iako je najavljeno da će se posle pet godina biti ukinuta zabrana zapošljavanja u javnom sektoru, pomenuta mera ipak...
- Reklama -

Žena D.S. (41), koju je u toku noći nožem izbo suprug Z.S. (46) preživela je napad i prevezena je u Zdravstveni centar u Kladovu.

Zoran S. se, kako prenose mediji, jutros oko 3 sata sam prijavio u policijsku stanicu Kladovo i dežurnom policajcu rekao da je nožem izbo svoju suprugu u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova.

Ta porodična kuća nalazi se u ulici Marašala Tita. Čovek je bio umazan krvlju i rekao je policajcima da ga odmah uhapse.

Policijska patrola je izašla na teren i u kući pronašla telo 41-godišnje Dragane S. Na telu su bile vidljive povrede nanete najverovatnije nožem. Povrede su bile u predelu grudnog koša i ruku.

Mediji su ranije danas javili da je muškarac Z.S. iz okoline Kladova nožem usmrtio suprugu u porodičnoj kući i da se sam prijavio policiji u Kladovu.

Kako je, međutim, saopštio MUP, Z.S. je uhapšen zbog pokušaja ubistva, a žena je prevezena u Zdravstveni centar u Kladovu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: