Pobednik sada već tradicionalnog 5. Uskršnjeg turnira u malom fudbalu koji je od 26. do 28. aprila održan na Popovoj plaži bio je tim Auto-škole „Lena“.

U finalnoj utakmici oni su ekipu „STR Minić“ savladali rezultatom3:1, a za treće mesto na takmičenju izborila se ekipa Auto-škole „Stop“ savladavši „Steline Gaučose“ rezultatom 4:2.

Ekipa Auto-škole „Lena“ svojim fudbalskim umećem izdvojila se od ostalih učesnika na 5. Uskršnjim turniru u malom fudbalu koji je ove godine održan krajem aprila na travnatom terenu Popove plaže u Zaječaru.

Savladavši na desetine ostalih učesnika, pobednička ekipa okitila se peharom, medaljama, novčanom nagradom od 21.000 dinara i vaučerima brojnih sponzora.

Među 10 ekipa u kategoriji petlića, najbolje plasirana bila je ekipa „Timok 1“, koja je u teškoj bornbi savladala ekipu „OFK 019“ i izborila prvo mesto.

Najbolji strelac na turniru bio je Aleksandar Kocić koji je kući otišao bogatiji za 10.000 dinara, a u rukama je odneo i pehar i vaučere generalnog sponzora takmičenja.

Aleksandar Kocić
Nemanja Bogdanović

Identične nagrade osvojio je i najbolji golman na turniru Nemanja Bogdanović.

Članovi drugoplasirane ekipa „STR Minić“ okitili su se medaljama, novčanim iznosima od 14.000 dinara i vaučerimabrojnih sponzora.

Medalje, vaučere i novčanu nagradu od 7.000 dinara osvojili su i članovi trećeplasiranog tima Auto škole „Stop“.

Podsećamo, na turniru je prijavljeno učestvovanje 30 ekipa i to: 20 ekipa u kategoriji do 1997. godišta i 10 ekipa u kategoriji petlića.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here