fbpx
Društvo

U Zaječaru sunčano i prijatno vreme

pixabay

U celoj zemlji sunčano i veoma toplo i prijatno vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U Srbiji će danas tokom dana biti sunčano i toplo. Ujutru će biti sveže, po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije kratkotrajna magla. Vetar će biti slab i umeren istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Jutarnja temperatura od 10 do 18 stepeni, najviša dnevna temperatura od 29 stepeni do 31 stepen.

U Zaječaru sunčano i toplo. Vetar umeren, istočni. Najniža temperatura oko 14 stepeni, a najviša dnevna temperatura oko 31 stepen.

weather.com

I narednih dana, posle svežeg jutra, ponegde po kotlinama i visoravnima sa kratkotrajnom maglom, tokom dana biće sunčano i toplo sa dnevnom temperaturom i dalje iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine.

Biometeorološka prognoza za subotu 12. septembar 2020.

Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na nervno labilne osobe i srčane bolesnike. Malaksalost, smanjenje radne sposobnosti i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Svima se preporučuje izbegavanje dužeg izlaganja suncu, kao i adekvatna zaštita od očekivano visokih vrednosti UV zračenja.

Dodaj komentar