Politika

U Zaječaru formiran pokret „Pobeda za naš grad- dr Nenad Ristović“ (VIDEO)

Danas je u Zaječaru održana osnivačka skupština građanskog pokreta „Pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović“.

U prostorijama pokreta u tržnom centru „Dva brata“ građanstvu se obratio prvi čovek pokreta rečima da je građanima napokon dostupna jedinstvena građanska opcija koja misli isključivo na Zaječar i Zaječarce.

“ Svi vi koji ste danas ovde svojim prisustvom i potpisom učestvujete u formiranju jedinog građanskog pokreta koji kao ideju vodilju ima Zaječar – naš grad.

Naši ciljevi su jasni: želimo da izgradimo život kakav priliči građanima u našoj ulici, naselju, u mesnoj zajednici, selu, u čitavom gradu.

Zajednička ideja i ciljevi utkani su u program koji su pisali ljudi i njihove potrebe, težnje nadanja i želje“, istakao je Ristović.

On je poručio da novo-osnovani građanski pokret neće formirati koalicije i saveze sa strankama, partijama i organizacijama koje su od 2000. godine grad Zaječar doživljavali kao tuđi grad.

“ Nećemo formirati koalicije i saveze sa strankama, partijama i organizacijama koje su od 2000. godine, pa i danas to pokazuju, smatrali grad Zaječar kao nešto što nije njihovo.

Ovaj grad je naš grad.

Zato želimo da na narednim izborima izađemo sa jedinstvenom građanskom listom, koja će osvojiti većinski broj mandata“, najavio je Ristović.

„Jedino tako možemo ostvariti sve one ciljeve iz programa koje smo pisali zajedno sa žiteljima sela i grada“, dodao je Ristović i zahvalio se svim pristutnima na ukazanom poverenju i podršci.

Podsećamo, dr Nenad Ristović formiranje građanskog pokreta najavio je još krajem decembra prošle godine kao pokret koji će imati najširu političku i građansku snagu koja ovom gradu može da donese promene i omogući zaječarcima bolji život.

Dodaj komentar