fbpx
Društvo

U zaječarskom pozorištu priređen humanitarni koncert za malog Nemanju Jovanovića

U  pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” u Zaječaru  sinoć je održan humanitarni koncert za malog Nemanju Jovanovića i njegovu porodicu.

FOTO: Timočka

Prikupljeno je 35.880 dinara, a ljudi dobre volje, koji su bili u mogućnosti, donirali su i više od 250 dinara, koliko je iznosila cena karte za pomenuti koncert.

FOTO: Timočka

Zaječarci okupljeni da bi pomogli malom Nemanji i njegovoj porodici u borbi protiv teške bolesti i za poboljšanje kvaliteta života imali su priliku i da uživaju u programu koji su organizovali Narodno pozorište Timočke krajine-Centar za kulturu „Zoran Radmilović i Škola argentinskog tanga ,,Alegria“ iz Zaječara.

FOTO: Timočka

Osim plesača argentinskog tanga iz „Alegrie“, Saše Stamenkovića i Tatjane Paunović, nastupili su gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac“, pod rukovodstvom Maje Milenković.

FOTO: Timočka

Posetioci su imali prilike da živaju i u nastupu gradskog folklornog ansambla„ZORA“ čiji je rukovodilac Nenad Petković, ali i nastupu nastavnika muzičkih škola iz Zaječara i Negotina: Dušana Đorđevića na harmonici, Predraga Ristića na klaviru i Vladimira Vasiljevića na klarinetu.

FOTO: Timočka

Učesnici programa i posetioci pokazali su da nije teško biti human i da naše malo nekom znači mnogo!

FOTO: Timočka

Dodaj komentar