fbpx
Kultura

U zaječarskom pozorištu izvedena premijera dečije predstave “Novogodišnji slučaj čarobnice Lili” (FOTO)

U zaječarskom Pozorištu sinoć je izvedena premijera dečje predstave „Novogodišnji slučaj čarobnice Lili“, u režiji Nataše Petrović, koja  je oduševila najmlađu publiku, ali i njihove roditelje.

Čarobnica Lili ima supermoći  i uspeva da izbavi Novu godinu  od Stare godine i prokrči put njoj i Deda Mrazu da stignu do nestrpljivih mališana.

Pouka ove zabavne i maštovite predstave  da dobro pobeđuje zlo uticaće pozitivno na prve životne stavove najmlađih.

Reditelj predstave Nataša Petrović adaptirala je tekst Momčila Miloševića i priredila novogodišnju bajku koja je naišla na fantastičan prijem kod mališana.

Pored glumaca zaječarskog Pozorišta : Irene Stanković, Sanje Nedeljković i Gabrijela Bećarevića u predstavi  igraju i deca iz iz dramske radionice Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“: Аleksandar Radulović, Minja Jovanović, Danica Vasiljević, Marija Dimitrijević, Ksenija Bubanja , Marta Branković i Una Tomić.

Novogodišnjoj  čaroliji u zaječarskom pozorištu doprineo je i pomoćnik reditelja Vladimir Milošević koji je odabrao i muziku, a ulepšali su je i scenografija Mirka Stokića,  efekti majstora svetla Dragana Markovića i kostimi Gorice Ilić.

Dodaj komentar