Društvo

U utorak prijem građana u Gradskoj upravi, ministarka Zorana Mihajlović razgovara sa Zaječarcima

FOTO: Zaječar online

U utorak, 03. avgusta, od 14 do 17 sati, sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom rudarstva i energetike, Zoranom Mihajlović, i njenim najbližim saradnicima, u Velikoj sali Skupštine grada biće organizovan prijem građana zainteresovanih za razgovor oko mogućnosti rešenja važnih infrastrukturnih i drugih problema u njihovim naseljima i strateških pitanja razvoja grada.

Razgovor sa građanima obavljaće se pojedinačno, u Velikoj sali Skupštine grada, a zainteresovani mediji će moći da snime “pokrivalice” pre početka razgovora kao i one građane koji im to lično dozvole.

Zbog ograničenog vremena (i mogućnosti velikog interesovanja) mole se zaineresovani građani da svoj dolazak najave, u ponedeljak 02.08. od 12,00-15,30 sati, na telefon broj 019/ 421-597.

Prilikom prijavljivanja građani trebaju ostaviti ime i prezime, adresu i kontakt telefon (poželjno je da ukratko, prilikom prijave naglase problematiku zbog koje dolaze na razgovor) kako bi bili obavešteni, na osnovu broja prijavljenih, o vremenu dolaska, a kako bi bile izbegnute nepotrebne gužvei ne bi se ulazilo u problem sa epidemiološkim merama koje važe u zgradi Gradske uprave.

Za sve one građane koji treba da, eventualno, sačekaju svoj red obezbeđena je klimatizovana sala Gradskog veća (u prizemlju Gradske uprave).

Ukoliko neki građani ne budu mogli da budu primljeni, sa ovom praksom prijema građana, nastaviće se i u narednom periodu uz učešće svih resornih ministarstava Vlade Republike Srbije.

Razgovoru će prisustvovati i gradonačelnik Zaječara sa svojim najbližim saradnicima, predsednik Skupštine grada, načelnik Zaječarskog upravnog okruga i direktori gradskih JP.

1 komentar

  • sada cemo da vidimo kako se biraju poslusni za razgovor i kako ce vladika da im ispise pitanja.i naravno,da ga hvale!! sve je namesteno!! a ovi na slici kao na prvu subotu da su dosli

Dodaj komentar