fbpx
Izdvajamo Kultura

U Dečijem centru priređen koncert za pamćenje

U dvorištu „Dečijeg centra“ u Zaječaru priređeno je humanitarno veče na kome je prikupljan novac za adaptaciju bine i organizovanje festivala dečijeg i omladinskog stvaralaštva „Art zona za sve“. Prisutni su uživali u muzici preko desetak zaječarskih izvođača, a zahvaljujući humanim ljudima prikupljeno je oko 11.500 dinara.

Prema najavama Selene Ristić Vitomirović, naredno humanitarno druženje zakazano je za petak, 16. avgust u bašti Omladinskog centra, kada će sredstva za binu i organizovanje festivala “Art zona za sve” ponovo bii prikupljana.

” Kako je bina neophodna za pomenuti festival, mladi hip hop umetnici iz Zaječara su odlučili da nam pomognu tako što će organizovati humanitarni nastup u bašti Omladinskog centra.

MC Džoni je naše zlato, sjajan momak i umetnik i odazvao se inicijativi koju je pokrenula Ivana uzelac. Zato pozivam sve da dođu 16. avgusta u Omladinski centar, da u sjajnom ambijentu uz dobru muziku pomognu da za još korak budemo bliži cilju. Jer ART ZONA ZA SVE će živeti”, kaže Ristić Vitomirović.

Svoj muzički doprinos na koncertu hip hopera daće grupa Timahi, DJ Petko i The Raggan.

Koncert počinje u 20 sati, a cena ulaznice je 150 dinara.

Sva prikupljena sredstva će biti donirana za popravku bine Dečijeg centra.

 

Dodaj komentar