fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Kultura

U aprilu pozorišni repertoar U ZNAKU NAJMLAĐIH!!!

U aprilu zaječarsku publiku očekuje bogat pozorišni repertoar, kao i pozorišni festival za najmlađe koji će biti organizovan u drugoj polovini aprila.

Prva predstava na repertoaru ovog meseca je bajka za najmlađe “Uspavana lepotica” koja će u pozorištu biti izvedena u utorak, 4.aprila sa početkom od 18 sati.

Na radost najmlađih, par dana kasnije, tačnije u četvrtak 6. aprila od 18 sati na repertoaru je predstava “Crvenkapa”, a u petak 7. aprila komad “Moj grad čaroban i mlad”.

U pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” u subotu 8. aprila biće obeležen Dan roma, a već u sredu naredne nedelje 12. aprila predstaviće serecitatori Centra za kulturu i turizam grada Zaječara.

U četvrtak 13. aprila od 18 sati na daskama koje život znače biće izvedena predstava “Sama u kući”, dok će narednog dana biti obeležen i Veliki petak, kao i dani Vaskrsa nedelja 16-ti i ponedeljak 17.april.

Već narednog dana u utorak 18. aprila biće otvoren i DEČIJI POZORIŠNI FESTIVAL, koji će trajati pet dana.

Poslednje nedelje aprila u utorak 25.april od 20 sati biće izvedena music and drama lab “Svetionik”, a četvrtak 27. i petak 28. april rezervisani su za projekcije filmova.

 

 

Dodaj komentar