Društvo Kultura

Tri filmska hita za vikend u Kotlujevcu

U sali Centra za kulturu u zaječarskom naselju Kotlujevac ovog vikenda (od 2. do 4. februar) biće prikazana tri filmska hita.

Sva tri dana, od 16 sati biće prikazivan film “Lesi: Nova avantura”.

Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleom i Henrijem. Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

Od 18 časova, već treći vikend zaredom Zajearci će imati priliku da pogledaju film “Nedelja”.

Film „Nedelja“ prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju od najranije mladosti pa do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme i svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Od 20 sati i 30 minuta, sva tri dana biće na programu film “Argajl super špijun”.

Brajs Dalas Hauard (Svet iz doba jure franšiza) je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi. Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argajla i njegove misije da raskrinka svetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.

Karte po ceni 350 dinara mogu biti kupljene na dan projekcija filmova na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15:00h

Dodaj komentar