fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Politika

Svoje biračko pravo u Zaječaru iskoristili i lokalni političari

Srbija danas bira predsednika! Svoje biračko pravo u Zaječaru iskoristili su i lokalni političari.

Na biračkom mestu broj 4 oko 10 sati u pratnji supruge glasao je Dr Ivan Čikarić prvi na listi koalicije “Aleksandar Vučić – Brže, jače, bolje” i kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred Srpske napredne stranke na predstojećim lokalnim izborima.

” Očekujem od ovih izbora da prođu u najboljem redu, i da dobijemo novog predsednika Srbije koji će nas voditi u bolju budućnost narednih pet godina”, izjavio je Čikarić.

Pogledajte izjavu Dr Ivana Čikarića:

Na biračkom mestu broj 24 oko 19 sati u pratnji supruge glasao je Dr Nenad Ristović prvi na listi koalicije „Dr NENAD RISTOVIĆ – Pobeda za naš grad“ i kandidat za gradonačelnika Zaječara ispred koalicije Demokratska stranka-Socijaldemokratska stranka-Liberalno demokratska partija -Nova stranka na predstojećim lokalnim izborima.

“Očekujemo promenu, jedan novi koncept, neke nove ljude. Žečimo da naša deca ovde žive, da se ovde školuju da nezaposlenima ovde nalazimo posao, a ne svugde u svetu. Da ne budu najamna radna snaga. Da mi ne dolaze penzioneri da mi kažu da je njihovo primanje jedino primanje sa kojem školuje dvoje unučića.

Želimo da Srbija krene jednim putem za boljitak naše dece, za boljitak svih nas, za boljitak i tih penzionera koji su trenutna jedina snaga koja drži te porodice na okupu”, istakao je Ristović.

Pogledajte izjavu Dr Nenada Ristovića:

Miloš Stojadinović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke, u pratnji supruge i sestre, glasao je na biračkom mestu broj 5 nešto posle podneva.

“Prvo i osnovno očekujemo da izborni dan prođe bez većih neregularnosti, pošto ima određenih sumnji da će ih biti. Već sada nam naši ljudi sa terena javljaju niz nepravilnosti, da SNS odbornici stoje ispred određenih biračkih mesta sa biračkim spiskovima.

A što se tiče samih izbora očekujem da od danas krenemo da menjamo Srbiju na bolje.

Očekujem promene i očekujem kraj vladavine Aleksandra Vučića”, poručio je Stojanović.

Pogledajte izjavu Miloša Stojadinovića:

Dodaj komentar