Društvo Kultura

„Sunđerko Bob“ dolazi u Zaječar

Foto: Facebook/Prt Scr
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Dečja predstava „Sunđerko Bob“, koja je do sada igrana u više gradova Srbije, u petak, 31. marta biće izvedena i u Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“.

Reč je o edukativnoj predstavi od 40 minuta koja, osim što zabavlja, roditelje i decu podseća da kompjuter i mobilni telefon nisu jedini način igranja i zabave.

Komad će se prikazivati u dva termina, od 12 i 18 sati, a karte se mogu kupiti na biletarnici zaječarskog pozorišta.

Predstava je rađena po motivima popularnog crtanog filma. Naime, Lignjoslav je nabavio najnoviji Faj fon koji ima neverovatne mogućnosti. Njegova jedina želja je da se osami i da se posveti svojoj novoj zanimaciji. Sunđerko Bobiša je uveren da je Lignjoslav usamljen i zato reši da ga zabavi i natera da se igra sa njim i Patrikom.

Lignjoslav koji više ne može da trpi insistiranje prijatelja reši da uz pomoć svog najnovijeg Faj fona pobegne što dalje, u budućnost. Njegov plan da pobegne što dalje od prijatelja neće biti uspešan. Veliko razočarenje ga čeka kada vidi svoje drugare koji su u potpunosti zaboravili da se igraju. Postali su poput zombija koji svo slobodno vreme provode igrajući virtuelne igre. Lignjoslav reši da ih vrati na pravi put tako što započinje igru uz pomoć mašte.

Na ovom zabavnom putovanju Lignjoslav će i sam naučiti koliko je igra uz pomoć mašte i drugara bitna.

Dodaj komentar