fbpx
Društvo

Sunčano i toplo, temperatura iznad proseka, u Zaječaru 31 stepen

FOTO: zajecaronline.com

Republički hidrometeorološki zavod Srbije saopštio je da će u celoj zemlji biti sunčano i toplo, od 28 stepeni do 31 stepen.

U Srbiji će danas u toku dana biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 16 stepeni, a najviša dnevna temperatura od 28 stepeni do 31 stepen.

U Zaječaru sunčano, toplo i prijatno vreme. Vetar slab, severoistočni. Najniža temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna temperatura oko 31 stepen.

weather.com

I narednih sedam dana u Srbiji će biti sunčano i toplo, sa temperaturom bez bitnije promene, dnevne vrednosti iznad proseka.

Biometeorološka prognoza za petak 11. septembar 2020.

Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali se dodatna pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi.

AMSS: Pojačan saobraćaj, oprez zbog radova

Petak sem u jutarnjim satima uvek donosi talas pojačanog saobraćaja i sa prvim popodnevnim kada se zbog početka vikenda mnogi odlučuju da slobodne dane provedu van gradova ili većih naseljenih mesta.

S obzirom na to da je građevinska sezona u punom jeku zbog većeg broja vozila treba očekivati povremeno usporenu vožnju na mestima gde su radovi u toku, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim rampama i putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Na prelazu Horgoš kamioni čekaju sat i po.

Dodaj komentar