fbpx
Izdvajamo Politika

Stanković: U Zaječaru izgradnja nove fabrike počinje septembra 2019. godine

U narednom periodu posebna pažnja biće posvećena humanitarnim aktivnostima, ali i saradnji sa građanima, najavio je na konferenciji za medije prvi čovek zaječarskih naprednjaka Milan Stanković. On je istakao da sredstva ima, ali i želje da se pomogne staračkim i siromašnim domaćinstvima u gradu i selima. Staknović se osvrnuo i na nedavnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Zaječaru i najavio otvaranje fabrike u kojoj bi trebalo da bude upošljeno 2100 radnika.

Iz mesnih odbora u gradu i selima zaječarski naprednjaci će obilaziti svoje članove, ali će prema rečima Milana Stankovića, predsednika GrO SNS Zaječar razgovarati i sa onima koji nisuu njihovoj stranci.

“Videćemo šta sve muči naše sugrađane. Na žalost ima porodica, staračkih domaćinstava i onim sa malom decom, koje još uvek teško žive, pa takvim ljudima želimo da pomognemo, a za to imamo sredsatva. Građani će moći da dođu i u naše prostorije da nam iznesu svoje probleme, a mi ćemo pokušati da ih rešavamo“, rekao je Stanković.

Stanković: U Zaječaru izgradnja nove fabrike počinje septembra 2019. godine

Prema rečima Milana Stankovića, predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru fabrika koju je prilikom posete gradu najavio lično Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeće da se gradi u septembru 2019. godine na zemljištu industrijske zone “Zapad”.

” Fabrika bi trebala da bude završena do februara naredne godine. Ona će praktično vratiti život ovom gradu. Fabrika će biti sagrađena na zemljištu industrijske zone na putu prema Zvezdanu“, najavio je Stanković.

On je podržao ideju predsednika Vučića da se na mestu sadašnjeg hipodroma u Zaječaru izgradi novi stadion koji će biti napravljen po standardima UEFA.

“Nama sve treba ,jer treba da razmišljamo o budućnosti. Naša omladina treba što više da se bavi sportom i da svoje slobodno vreme provodi na sportskim terenima“, rekao je Stanković.

Na konferenciji za medije bilo je reči i o infrastruksturnim radovima na sanaciji puteva, posledica nevremena koje je zadesilo Zaječar, radu opozicije, ali i skoroj poseti gradu na Timoku ministarske građevinastva Zorane Mihajlović.

1 komentar

Dodaj komentar