Društvo

Stablo lipe palo na krov angio sale ZC Zaječar

foto: zamedia.rs

Jutros rano, veliko stablo stare lipe palo je na krov angio sale Zdravstvenog centra Zaječar. Lipa je pala preko breze koja je ublažila pad i sprečila veće oštećenje krova.

Vozilo Direkcije za izgradnju i radnici JKP „Higijene“ RJ Zelenilo, su na terenu kako bi se uklonilo popadalo drveće. U poslednje dve godine ovo je četvrto staro stablo koje je palo u gradu, saznajemo od radnika.

Ekipa Za medije na licu mesta nezvanično saznaje da oštećenja u angio sali nema, ali su jutrošnje intervencije pomerene dok se ne utvrdi kolika je šteta i da prilikom uklanjanja stabla ne dođe do novih oštećenja.

Izvor: zamedia.rs

1 komentar

  • Svaka cast na objektivnom informisanju ali ste zaboravili da kazete da su radnici JKP „Higijene“ RJ Zelenilo samo posekli grane i otisli a ogromno stablo je ostalo da lezi na krovu i da ugrozava pacijente Z.C.Zajecar.Dizalica koja je trebala da pomeri stablo je to i uradila ali tek oko 18h,za to vreme generalni direktor nije ni izasao na lice mesta da vidi sta se desava jel je on i previse zaokupiran cuvanjem svoje fotelje(da mu je neko ne zauzme dok ga nema),moram da kazem da je on zbog te fotelje zaposlio propalog studenta koji je 1974 godiste i pre par meseci zavrsio fakultet,zatim zaposlio doktorku koja je vec imala posao na benzinskoj pumpi a lekari koji su na birou tamo su i ostali,bitnije mu je da mu se ime ne povlaci po medijima nego da uposljava mlade doktore koji imaju i bolji prosek i vece znanje,ovo govorim kao gradjanin grada Zajecara koji se plasi za svoje zdravlje jel ce sutra da me leci propali student ili jos bolje doktorka koja je zbog politickih i mediskih veza dobila posao u decijem dispanzeru pa se sada uci na nasoj deci a da ne pricam o sve vecem broju prekfalifikovanih sestara koje su za par meseci zavrsile cetiri godine medicinske skole dok deca koja idu 4 godine i odmah u startu imaju bolje i znanje i praksu ne dobijaju posao.Jadni smo mi u Zajecaru jel su za nasu buducnost zaduzeni propali studenti i prekfalifikovani tehnicari

Dodaj komentar