fbpx
Društvo

Štab za vanredne situacije Zaječara doneo zaključke o javnom prevozu, radu preduzeća i ograničavanju radnog vremena

Gradski Štab za vanredne situacije Zaječara doneo ZAКLJUČAК O OGRANIČENJU JAVNOG PREVOZA

Na današnjoj sednici gradski Štab za vanredne situacije Zaječara doneo je zaključak o ograničenju javnog prevoza koji glasi:

Na osnovu člana 41. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl. glasnik RS“, br. 84/18) i člana 6. Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 15/19 i 17/19), Štab za vanredne situacije grada Zaječara je na sednici održanoj 21.11.2020. godine, doneo

ZAКLJUČAК

o ograničavanju broja putnika u prevoznim sredstvima javnog prevoznika na teritoriji Grada Zaječara

​I Počev od 24.11.2020. godine do 04.12.2020. godine OGRANIČAVA SE broj putnika u svim prevoznim sredstvima javnog prevoznika na teritoriji Grada Zaječara „Nikolić prevoz“ doo Samarinovac do polovine kapaciteta prevoznog sredstva koje se koristi na utvrđenoj relaciji/liniji, uz primenu svih propisanih preventivnih mera zaštite, prenosi zajecar.info.

​II Za vreme važenja ovog Zaključka ne primenjuju se odredbe Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 63/20) koja propisuje drugačiji režim prevoza od režima propisanog ovim Zaključkom.

​III Nakon isteka perioda iz stava I ovog Zaključka, nastavlja se puna primena Naredbe Štaba za vanredne situacije grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 63/20), ukoliko, u međuvremenu, zbog poboljšanja ili pogoršanja epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19 ne budu propisane nove mere.

Štab za vanredne situacije grada Zaječara

Izvor: zajecar.info

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar