fbpx
Sport

Srpska liga “Istok”: Timok gostuje u Vladičinom Hanu, Kablovi u Aleksandrovcu

Za vikend biće odigrano 12. kolo Srpske lige “Istok”, a zaječarske ekipe igraće na gostujućim terenima. Timok putuje u Vladičin Han, gde će se sastati sa ekipom Morave, dok Kablovi gostuju u Aleksandrovcu, ekipi Župe.

Timok 1919, koji se nakon pobede u sredu vratio na lidersku poziciju na tabeli gostovaće ekipi Morave koja se nalazi na 16. poziciji na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Ipak, treba pomenuti da su domaćini svih 9 bodova upravo osvojili na svom terenu, gde su pali petoplasirani Sinđelić iz Niša i šestoplasirani Borac iz Paraćina, što govori da ekipa iz Vladičinog Hana može biti vrlo neugodan domaćin favorizovanim ekipama, što Timok u ovom meču svakako jeste.

Utakmica se igra u subotu, 10. oktobra u Vladičinom Hanu, sa početkom u 15 sati.

FK Kablovi posle nesrećno ispuštene pobede u meču sa Rembasom putuju u Aleksandrovac gde će odmeriti snage sa ekipom Župe. Aleksandrovčani se nalaze na 18. poziciji sa samo 5 osvojenih bodova i ovo je utakmica u kojoj su sva 3 boda imperativ za zaječarsku ekipu. “Kablari” bi eventualnim trijumfom mogli da se približe sigurnoj zoni, pa se nadamo da će se post od 7 utakmica bez pobede konačno biti prekinut.

Utakmica se igra u nedelju, 11. oktobra u Aleksandrovcu, od 15 sati.

Dodaj komentar