Sport

Srebro i Bronza za zaječarske gimnastičarke ovog vikenda

Foto Gimnastičarski klub Zaječar

Članice Gimnastičarskog  kluba „Zaječar“ nastupile su minulog vikenda na takmičenjima u Kostolcu i Kruševcu, i ostvarile sjajne rezultate. Osvojeno  po šest medalja u dva gimnastičarska dana. Zaječarske gimnastičarke nastavljaju sa uspešnim rezultatima u prolećnom delu sezone.

foto Gimnastičarski klub Zaječar

Prvo kolo Pionirske gimnastičke lige, održano je u prošle subote 28. maja u Kruševcu, a takmičarke Prve selekciji Maša Banković, Sofija Đorđević, Lana Marinković, Nađa Ćelić i Sofija Jović osvojile su 3 mesto i bronzanu medalju. Druga selekcija u sastavu Sofija Micić, Eva Grozdanović i Iva Filipović zauzela je 2. mesto i osvojila srebrnu medalju.  U pojedinačnoj konkurenciji  Sofija Micić osvojila je bronzanu medalju.

foto Gimnastičarski klub Zaječar

I ,u nedelju, minulog vikenda uspešan nastup zaječarskih gimnastičarki, ovog puta u Kostolcu. Pionirke u sastavu Lena Ivanović, Anđa Manić i Iva Planić osvojile su 2 mesto u generalnom plasmanu i srebrnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Lena Ivanović zauzela je 2. mesto i osvojila srebrnu medalju.  Anđa Manić osvojila je bronzu. Danica Živković je zbog pada sa sprave, ostala bez srebrne medalje u kadetskoj konkurenciji.

Dodaj komentar