Naslovna Projekti Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Spuštena zavesa na 26. Novogodišnji turnir u malom fudbalu (VIDEO)

Spuštena zavesa na 26. Novogodišnji turnir u malom fudbalu (VIDEO)

0

Utakmicom finala u seniorskoj konkurenciji, sinoć je spuštena zavesa na 26. Novogodišnji turnir u malom fudbalu „Zaječar 2016“.

Odigrano je ukupno 126 utakmica, a kako nam je direktor turnira Slađan Žikić rekao, Zaječar zaslužuje jedan ovakav sportski događaj.

turnir-finale

„Samo ovo finalno veče pokazalo je da je ovaj turnir bio potreban i da je prosto morao nakon pet godina da se vrati. Mi smo kao organizatori prezadovoljni, pre svega što smo vratili turnir, što smo publiku vratili, jer oni su zaista bili željni ovakvog sportskog događaja“, istakao je Žikić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dejan Mašić.

„Ja sam prezadovoljan celokupnom organizacijom. Hvala svim ljudima, hvala ekipi. Bili smo dobar tim i pokazali smo odličnu igru“, kaže ovaj mladi sportista.

Rezultati finalne večeri:

Cicibani

za 3. mesto: Freš – OFK Zaječar 0 : 3

finale: Apoteka Uniprom M – Naša kafana 0 : 3

Mlađi petlići

za 3. mesto Timokove bebe II – Knjaževac 0 : 1

finale: Knjaževac – TV Fira 0 : 0 ( posle penala 3 : 1) za Knjaževac

Pioniri

za 3. mesto Bum taksi Knjaževac – OFK Zaječar 6 : 1

finale: DG Ulaz kafe – Tempo radio 1 : 3

Kadeti

za 3. mesto Konkvistadori – Mamutovski mobil Bor 1 : 3

finale: Politon – SZR DM 1 : 2

Veterani

za 3. mesto FMT – Poljotim Zaječar 1 : 9

finale: Veterani Timoka – „Ajriš pab/Freš“ 1 : 2

Seniori

za 3. mesto

Tempo radio – Žuti taksi 1 : 4

finale: Sportski centar Bor – Valter 7 : 3

Pobednici u kategoriji cicibana, mlađih petlića, petlića i pionira, nagrađeni su vaučerom od 15.000 dinara za kupovinu sportske opreme u „Đak sportu“, dok je poraženim ekipama pripala fudbalska lopta. Osvajačima prva tri mesta uručene su medalje i pehari, dok su četvrtoplasirani timovi dobili diplome.

Osvajačima prva tri mesta u kadetskoj, veteranskoj i seniorskoj konkurenciji pripale su i novčane nagrade u bruto iznosima, kao i pehari za osvojena prva tri mesta. U svim kategorijama, podeljene su i pojedinačne nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Uručene su i specijalne nagrade turnira, za najboljeg sudiju, za koga je proglašen Dalibor Nešić, zatim najstarijem igraču Draganu Vukšiću iz Veterana Timoka, koji je sa 63 godine ubedljivo najstariji učesnik turnira, kao i plaketa direktoru Novogodišnjeg turnira „Zaječar 2016“, Slađanu Žikiću.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here