Sport

Sportski savez grada Zaječara okupio predstavnike učesnika seoskih igara

foto: glassporta.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Zaječar će i ove godine biti domaćin Seoskih igara Sportskog saveza Srbije, a takmičenje je na programu u nedelju 13. septembra.

Kvalifikacije za veliko finale koje se održava u Vrnjačkoj Banji od 25. – 27. septembra na programu su u još 10 gradova, a samo pobednici lokalnih takmičenja obezbediće plasman u završnicu Seoskih igara.

Iz tog razloga, Sportski savez grada Zaječara održao je sastanak sa predstavnicima ekipa iz mesnih zajednica, koje će učestvovati na igrama u Zaječaru. Generalni sekretar zaječarske “kuće sporta” Igor Božinović tom prilikom ih je upoznao sa svim propozicijama, kao i pravilima koja će morati da se primenjuju u specifičnim okolnostima, zbog pandemije korona virusa.

“Biće preduzete sve mere za sprečavanje širenja zarazne bolesti, a maske će morati da nose svi sem takmičara u trenutku takmičenja, dok će timovi biti odvojeni jedni od drugih dok čekaju svoj nastup”, poručio je Božinović predstavnicima Grljana, Zvezdana, Velikog Izvora, Vratarnice i Gornje Bele Reke, koji su prisustvovali sastanku u prostorijama Sportskog saveza, upriličenom uz poštovanje svih mera određenih od strane Ministarstva zdravlja i Kriznog štaba.

Predstavnicima ostalih potencijalnih ekipa učesnika Seoskih igara u Zaječaru, koje su izrazile želju i mogućnost za učešćem, Gamzigradu, Šljivaru i Halovu pravilnik i program manifestacije, tokom koje se učesnici nadmeću u 10 disciplina, biće predstavljen u ponedeljak 7. septembra.

izvor: glassporta.rs

1 komentar

  • bravo za komandanta..tako se cuva zdravlje zajecaraca..sada moze sada ne moze…ocu kakim necu kakim..sramota..

Dodaj komentar