fbpx

Sportski dan u O.Š. „Ljubica Radosavljević Nada“ povodom dečije nedelje

Preporuka:

Zakazana licitacija za zakup bifea u hali na Kraljevici

Za vreme održavanja Novogodišnjeg turnira od 14. do 29. decembra bife u Sportskoj hali na Kraljevici biće izdat zakupcu...

Njuz.net turneja stiže u Zaječar

Nakon velikog uspeha tribina u Kragujevcu i Novom Sadu, Njuzova turneja "Sadašnjost Srbije" stiže u Omladinski centar u Zaječaru. Ekipa...

29. „Novogodišnji turnir“ u malom fudbalu u Zaječaru

Povodom organizacije tradicionalnog "Novogodišnjeg turnira" u malom fudbalu, koji se svake godine održava u sportskoj hali u Zaječaru, održana...
- Reklama -

Učenici drugog razreda osnovne škole „Ljubica Radosavljević Nada“ iz Zaječara zajedno sa svojim vršnjacima iz O.Š. „Hajduk Veljko“ na prigodan način obeležili su dečiju nedelju. U renoviranoj fiskulturnoj sali mališani su u društvu roditelja odmerili snage u nekoliko gimnastičkih disciplina, ali i u brzini kačenja i skupljanja veša. Prisutni su se dobro zabavili i rekreirali i ovo druženje će im, kako ističu ostati u lepom sećanju.

Nekoliko različitih poligona, obaranje čunjeva, hodanje po dasci, ali i kačenje i sakupljanje veša samo su neke od sportskih disciplina u kojima su se takmičili učenici drugog razreda dveju zaječarskih osnovnih škola.

Učiteljica 2. razreda O.Š. „Ljubica Radosavljević Nada“ Melita Veličković, istakla je d je bavljenje fizičkom aktivnošću i druženje nešto što deci uvek prija, pa zato svaka nedelja a ne samo ova b trebalo da bude posvećena deci.

Melita Veličković

“ Nakon sportskog dana ugostili smo naše drugare iz O.Š. „Hajduk Veljko“. U četvrtak, 10. oktobra u našoj školi ćemo organizovati kviz na temu dečijih prava. A svoj deci sveta želimo da pošaljemo poruku da deca moraju biti srećna, zdrava, da uče i da rastu“, kaže učiteljica Veličković.

Učiteljica O.Š. „Hajduk Veljko“ Mirjana Petrović kaže da su presrećni zbog druženja sa vršnjacima da su im u znak zahvalnosti pripremili po jedan jednu igračku od prirodnog materijala.

Mirjana Petković

„Mi smo u našoj školi već imali neke aktivnosti povodom dečije nedelje, poput „Mostova među generacijama“. U goste su nam došli bakei  deke koji su govorili o tome kako je nekada bilo u školu, koje igre igrali, sa kakvim igračkama.

I ove, ali i svake druge nedelje preporučila bih svoj deci da se što više igraju i da budu srećna“, kaže učiteljica Petrović.

U O.Š. „Ljubica Radosavljević Nada“ nakon današnjeg druženja, u četvrtak, 10. oktobra za učenike 3. razreda biće organizovan kviz na temu dečijih prava. Dok će u petak, 11. oktobra u školskom dvorištu biti održana rolerijada od 10 do 11 časova. Pravo da učestvuju na rolerijadi imaće svi učenici koji znaju da voze rolere i kji će obavezno morati da budu zaštićeni i imaju kacoge i štitnike.

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Postignut dogovor Vlade i radnika Pošte

Obustava rada u Pošti Srbije biće prekinuta jer su predstavnici radnika, Pošte i Vlade Srbije postigli dogovor kasno sinoć. Kazne će biti povučene, niko...

Folklorna sekcija Društva Roma u nazivu dodala „Jovica Joca Mihailović“

Folklorna sekcija Društva Roma Zaječar na Upravnom i omladinskom odboru Udruženja, jednoglasno je promenila ime folklorne sekcije u Folklorna sekcija Društva Roma „Jovica Joca...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: