fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Sport

Sportisti Doma učenika iz Zaječara osvojili 9 medalja na Regionalnoj domijadi u Vranju

FOTO: OK Radio Vranje

PREDIZBORNI MARKETING

Sportisti zaječarskog Doma učenika srednjih škola osvojili su ukupno 9 nagrada na 24. Regionalnoj domijadi koja je u subotu, 30. marta održana u Vranju. Zlatnim odličjima okitile su se ženske ekipe u stonom tenisu, odbojci i malom fudbalu, kao i Milica Milojević pojedinačno u stonom tenisu.

U šest sportskih disciplina: malom fudbalu, odbojci i košarci u ženskoj i muškoj konkurenciji, u streljaštvu, stonom tenisu i šahu u ženskoj, muškoj i pojedinačnoj konkurenciji na ovogodišnjoj 24. Regionalnoj sportskoj domijadi u Vranju učestvovalo je 18 ekipa iz 13 domova učenika jugoistočnog regiona Srbije, sa 420 takmičara, koji su došli u pratnji stotinak vaspitača.

Zlatnim odličjima iz Zaječara okitile su se ženske ekipe u stonom tenisu, odbojci i malom fudbalu, kao i Milica Milojević pojedinačno u stonom tenisu.

Srebrne medalje pripale su košarkašima i Dušanu Stojkoviću pojedinačno u šahu, dok su ženske ekipe u streljaštvu, šahu i košarci osvojile bronzane medalje.

Podsećamo, 24. Regionalna domijada u kulturno umetničkom stvaralaštvu održana je 23. marta u Zaječaru, dok će nakon Regionalne domijade, Vranje od 10. do 12. maja biti domaćin i Republičke domijade i to će biti prvi put da jedan dom učenika sa juga Srbije organizuje ovu manifestaciju.

Dodaj komentar