fbpx

Sportisti Doma učenika iz Zaječara osvojili 9 medalja na Regionalnoj domijadi u Vranju

Preporuka:

Zbirka pesama „Zen na žaru“ Mladena Šljivovića u izboru za nagradu Poetikuma

Centar za afirmaciju stvaralaštva – Poetikum raspisao je Prvi konkurs za najbolju neobjavljenu zbirku pesama, na kome je u...

Za promovisanje Gitarijade u Užicu Zaječar plaća 4 miliona dinara

Za promovisanje koncerta "Promo Gitarijada" koji bi trebalo da bude organizovan u Užicu Grad Zaječar platiće skoro 4 miliona...

Zasedali većnici: Budžet grada za 2020. godinu uvećan za oko 150 miliona dinara

Budžet Grada Zaječara uvećava se za oko 149 miliona dinara, pa će sada iznositi oko 2.570.042.000 (preko dve i...
- Reklama -

Sportisti zaječarskog Doma učenika srednjih škola osvojili su ukupno 9 nagrada na 24. Regionalnoj domijadi koja je u subotu, 30. marta održana u Vranju. Zlatnim odličjima okitile su se ženske ekipe u stonom tenisu, odbojci i malom fudbalu, kao i Milica Milojević pojedinačno u stonom tenisu.

U šest sportskih disciplina: malom fudbalu, odbojci i košarci u ženskoj i muškoj konkurenciji, u streljaštvu, stonom tenisu i šahu u ženskoj, muškoj i pojedinačnoj konkurenciji na ovogodišnjoj 24. Regionalnoj sportskoj domijadi u Vranju učestvovalo je 18 ekipa iz 13 domova učenika jugoistočnog regiona Srbije, sa 420 takmičara, koji su došli u pratnji stotinak vaspitača.

Zlatnim odličjima iz Zaječara okitile su se ženske ekipe u stonom tenisu, odbojci i malom fudbalu, kao i Milica Milojević pojedinačno u stonom tenisu.

Srebrne medalje pripale su košarkašima i Dušanu Stojkoviću pojedinačno u šahu, dok su ženske ekipe u streljaštvu, šahu i košarci osvojile bronzane medalje.

Podsećamo, 24. Regionalna domijada u kulturno umetničkom stvaralaštvu održana je 23. marta u Zaječaru, dok će nakon Regionalne domijade, Vranje od 10. do 12. maja biti domaćin i Republičke domijade i to će biti prvi put da jedan dom učenika sa juga Srbije organizuje ovu manifestaciju.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: