Zabava

Šokantno!!!!!! Preko noći sagrađen most u Kotlujevcu

Rano jutros kada su krenuli ka poslu, meštani Kotlujevca bili su šokirani prizorom koji je krasio obale Timoka pored nove zgrade opštinske uprave u Kotlujevcu. Most, to jest pasarela pružala se od novo asfaltirane Sokobanjske ulice, do zgrade bivšeg Zaječar-prometa. Sa desne strane živopisnim bojama izgrađena je nova Džamija, koju je donirao lično Dušan Mladenović. „Most je toliko lep, da je most u mom selu mnogo ružniji i manji“- dobacila nam je meštanka Kotlujevca koja je pakovala svoj leteći ćilim kojim je mesecima prelazila sa jedne na drugu stranu Timoka. Buka sa mosta remetila je idiličnu atmosferu. Rage against the mashine i ZZ top zvucima gitare doveli su prosto meštane Kotlujevca do ludila…. 10000 kotlujevčana okupljeno na mostu u glas je sa muzičarima pevalo: „Killing in the name….“. Saša Sjajko dostiže popularnost neviđenih razmera, čak i ljudi okupljeni na mostu skandiraju njegovo ime, zato što se on lično založio za ovako brz završetak mosta. Građani su shvatili šta je lokalna samouprava uradila za njih, tako sa su građani počeli spontano da sakupljaju otpatke, tj jaja, krompire, hartiju i ostalo đubre.

Neverovatan prizor se desio kada su iz obližnjeg kontejnera izvukli „čoveka sa najvećom funkcijom u gradu“, brzo se organizovao šmrk i sapunjanje, tako da je za tili čas blistao kao nov….

Mogu još toliko mnogo stvari da vam ispričam ali jednostavno mi ne ide da se šalim više i ako je danas svetski dan šale 1. april. Nije mi do šale, kao i vama. Znam teško je, teško je i vama, razumem….Znam da ste izgubili moral, nemate volju za životom ali poslušajte jedan savet: Ako padnete, ili vas neko saplete, ne ležite, stresite prašinu sa sebe i nastavite još brže, samo tako možete doći do cilja“.

Još jednom vam čestitam dan šale a pojedince bih upozorio na sledeće činjenice: Nemoj da se most ne završi, da se stvarno okupi 10000 građana, pa uz to ne pojave se pomenute grupe, pa nema ni crkve uz to. Đubre ne počnu da sakupljaju građani već krenu da ga na vas bacaju!? I na kraju šta ako nekog ne izvuku , već bace u kontejner!?

Napomena: Ovaj tekst nema veze sa istinom, napravljen je 1.aprila kao skromni doprinos svetskom danu šale.

1 komentar

  • Ako magistar ne napravi most do 28.juna predlazem da ga Bosko i njegov kum neimar iskovu od daske i grede, imam je neku dedinu gradju sto ostala …

Dodaj komentar