Aniri Šalve

ŠOKANTNO!!! Epidemija AMNEZIJE u Zaječaru!!!

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Redakcija portala zajecaronline razgovarala je danas sa svim relevantnim političkim činiocima u Zaječaru. Pitanje naše redakcije bilo je prosto i jednostavno: „Da li ste čuli za osobu koja se zove Saša Mirković, i da li ga poznajete“.

Mi smo bili zatečeni odgovorima pojedinih sagovornika tako da smo rešili da sa vama podelimo odgovore.

Prvo smo razgovarali sa odbornicima SNS-a. Većina njih ne poznaje Sašu Mirkovića, niti je čula za tu osobu. Jedan od naprednjaka je pitao da li je to misnistar u vladi Aleksandra Vučića?

Drugi odbornik iz sela Gamzigrad, rekao je da mu je to ime nešto poznato, ali ne može sa sigurnošću da potvrdi da li poznaje pomenutog gospodina.  Na naše drugo pitanje, da li su oni skoro dve godine podržavali dotičnog gospodina, i uvek glasali za nebulozne odluke takođe pomenutog gospodina, većina njih je reklo, da oni već dve godine nisu bili u Zaječaru, a da likovi koji su činili skupštinsku većinu, su zapravo njihovi dvojnici.

„Meni je neko ukrao ličnu kartu, ja nikada nisam bio član odborničke grupe „Jaka Srbija“, rekao je jedan od samostalnih odbornika.

I u opoziciji ista priča. Ni tamo niko ne poznaje Sašu Mirkovića. Pitali smo i bivše gradonačelnike, da li znaju ko je dotični Saša Mirković, ali su i oni šokirani pitanjem.

Sreli smo i novog predsednika Skupštine grada Zaječara koji je za portal zajecaronline sledeće rekao: „Ovo pitanje je direktno udar na Aleksandra Vučića i njegove reforme. Ovo je produžetak državnog udara“. -rekao je kratko novi predsednik Skupštine grada Zaječara.

„Sašu Mirkovića ne poznajem, mi nikada nismo sarađivali, čuo sam da takva osoba postoji i da je dovodila batinaše 2013. godine , ali zaista ne poznajem tog čoveka“

Sa većnicima ista priča. Ni oni nisu čuli za dotičnog gospodina. Jedan od većnika tvrdi da su kolege sa fakulteta ali se ne seća tačno kada i na kom fakultetu su se upoznali.

„Bilo je to pre nekoliko godina, dok smo radili kolokvijum, Saša Mirković ukrao mi je femijsku olovku, i sve vreme prepisivao od mene“- brzo je završio većnik.

Sada već bivši, nezvanično drugi čovek grada Zaječara A BRE PJER ekskluzivno za portal kaže: „Saša Mirković? Ne, ne poznajem tu osobu. Ja sam u Grlištu več četiri godina cepam drva i takvu osobu nisam sreo.

Direktori JP spremaju tužbe protiv Saše Mirkovića zato što im je kako oni tvrde, neki ZELJA ,u ime tog Saše Mirkovića, koga oni ne poznaju, ukrao ličnu kartu i potpisivao umesto njih ugovore sa sumnjivim ciframa.

„Meni je lična karta ukradena pre 2 godine, sada čujem , da se neko umesto mene potpisivao“. dodao je jedan od direktora.

I stranka SDPS nije nikakve veze imala sa dotičnim Mirkovićem.

„Ja sam bio zadužen za seoske sportove, tako da tog čoveka nisam upoznao“-bio je kratak šef SDPS-a.

U LDP-u takođe šok. I oni su revoltirani pitanjem da su 2013 pomogli dolasku Mirkovića na vlast.

„Mi nikada nismo imali kontakte sa njim, mi smo žestoka opozicija SNS-u, i nismo glasali ni za izbor Stefana Zankova“- bio je precizan jedan od članova LDP-a.

Demokrate nisu imali komentar, bili su zauzeti sastankom oko sastanka utvrđivanja novog termina sastanka na kome će odlučiti da li će biti sastanak.

Najzanimljiviji odgovor dao je čovek koji se predstavlja kao gradonačelnik: Bio sam pijun u tuđim rukama, CIRKA  skoro 3 godine, ali čoveka po imenu Saša Mirković ne poznajem, to vam ja odgovorno tvrdim!

Pokušali smo i dublje u prošlost da istražimo, pravi sagovornik za to bio nam je bivši gradonačelnik koji je bio 9 godina na čelu grada. On nam je potvrdio da su mu inicijali SM poznati da je u jednom trenutku čak i čuo za osobu po imenu Saša Mirković ali da je prilično uveren da se nikada nisu upoznali. Za tih 9 godina mnogo sam ljudi ugostio u Zaječaru, od manje poznatih, preko ministara, stranih ambasadora, čak je I njegova svetLost posetila naš grad ali Sašu Mirkovića nisam imao prilike da upoznam.
Pitali smo i bivšeg predsednika skupštine, da li poznaje sada već bivšeg predsednika Skupštine Sašu Mirkovića, na šta nam je on je samo rekao: „Mene zanima samo FK Timok a takva osoba nije dolazila na utakmice“.

Ni mediji u gradu tvrde da nisu imali cenzuru. „Uvek smo objavljivali šta nam narede ali dobrovoljno“ – rekao je jedan od suvlasnika jedne medijske kuće

Čak i GARGAMEL koji je ukradeni hard disk lično nosio na noge ASFALT PAŠI, sada iz SENKE posmatra da li će po njega doći GLASNIK sa GOVNJIVOM MOTKOM!
I Telekom Srbija potvrdio da je reč o imaginarnom liku. Na broj telefona poznat redakciji javio se automat: „Izabrali ste nepostojeći broj“.
Posle svih ovih odgovora i naša redakcija se pita da li smo mi pisali nešto o Saši Mirkoviću. Listajuci sajt došli smo do zaključka da i mi nismo pisali ništa o malverzacijama magistra Mirkovića, jer kako stvari stoje ova osoba ne postoji!!!
Da li je ustvari Saša Mirković ikada postojao ili je krojače naše sudbine uhvatila epidemija amnezije?
Ovaj tekst je šaljivog karaktera i svi razgovori su izmišljeni, ali……

Aniri Šalve

Dodaj komentar