Kultura

„So & So Band“ 14. februara uživo u Omladinskom centru

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Bilo da slavite Svetog Trifuna, bilo da obeležavte Dan zaljubljenih, ubeležite 14. februar i Omladinski centar u svoj kalendar.

„So & So“ je sjajni klupski bend iz Niša, koji će po prvi put nastupiti u Zaječaru!

Reč je o cover bendu sastavljenom od petoro muzičara iza kojih stoji dugogodišnje izvođacko i studijsko iskustvo (bubanj, bas, el.gitara, klavijatura, ženski i muški vokal).

Iako stilski nisu ograničeni na jedan muzički pravac repertoar benda se pretežno sastoji od R’n’B, Funk, Pop i Rok pesama stranih autora i izvođača koje bend neretko izvodi u sopstvenim aražmanima, dajući pesmama neophodnu indvidualnu kreativnost i originalnost, čemu dosta doprinosi činjenica da bend godišnje ima preko stotinu nastupa širom zemlje.

Kao rezultat ovakvog aktivnog rada, i traganja za novim izražajnim formama, polazeći od temeljno pređenog puta originalnih kompozicija, nastao je bogat izbor pesama koje bend izvodi uživo, a koje proizlaze iz različitih vrsta savremene muzike.

Nastupi benda uvek su praćeni dobrom energijom i pozitivnom atmosferom koja se harizmatično širi na publiku, jer muzika koju sviraju je ona koju zaista vole i koju su odabrali ne praveći kompromise sa neukusom i komercijalom.

Početak nastupa je u 22 sata, a cena ulaznica 200  dinara.

Dodaj komentar