fbpx

Šljivarski put kompletno pod asfaltom

Preporuka:

Predavanja iz prve pomoći za zaječarske penzionere

U Klubu starih 65+, u Krfskoj ulici u Zaječaru, u okviru programa Briga o starima Crvenog krsta Srbije, u...

Predstava „Raj na zemlji“ u zaječarskom pozorištu

U pozorištu "Zoran Radmilović" u Zaječaru će sledeće nedelje biti izvedena predstava "Raj na zemlji" u režiji Peđe Markovića. Scenario...

Ima li pravde za opljačkane radnike JKP „Toplana“ Bor?!

Osnovni sud u Boru osudio je Dragana Stojilkovića (55) uslovno na jednu godinu zatvora jer je počinio krivično delo...
- Reklama -

Druga faza rekonstrukcije Šljivarskog puta u Zaječaru konačno je završena 21. oktobra, kada je ova saobraćajnica koja iz grada vodi ka podtupižničkim selima presvučena asfaltom u preostaloj dužini od 610 metara. U završnoj fazi rekonstrukcije u pomenutoj ulici zamenjeni su i ivučnjaci.

Rekonstrukcija Šljivarskog puta u Zaječaru započeta je juna 2019.godine, kada je asfaltom presvučeno nešto više od polovine puta, oko 670 metara dužine. Druga faza radova trebalo je da bude završena do kraja jula, međutim sa završnim radovima se kasnilo.

FOTO: zajecaronline.com

Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića za kompletnu rekonstrukciju ovog regionalnog puta koji spaja grad Zaječar sa opštinom Knjaževac utrošeno je preko 1000 tona asfaltne mase.

Na Facebook profilu meštani poprečne, Šavničke ulice koja izlalazi na Šljivarski put objavili su fotografiju nakon završetka radova.  U komentaru Miloje Petović kaže:

„Ovo je ulaz iz Šavničke ulice na ulicu Šljivarski put. Svaka čast i za nadzorne organe i za organe lokalne samouprave. Tako se ide u Evropu“, napisao je Petrović.

FOTO: Facebook / Miloje Petrović

Podsećamo, kako Šljivarski put spada u regionalne puteve, za njegovu rekonstrukciju bilo je zaduženo Minstarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: