fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Sport

Školica sporta Gimnastičkog kluba “Zaječar”

FOTO: glassporta.rs

Gimnastički klub “Zaječar” ima iza sebe i više nego uspešnu godinu, protkanu sjajnim rezultatima i plasmanom na Prvenstvo Srbije, a ono što je novina u radu ovog kluba, jeste činjenica da poslednje tri godine u svom sastavu ima i Školicu sporta i gimnastike, koju već pohađa dvadesetak mališana.

Školicu čine deca uzrasta od 3 do 7 godina, a angažovani su diplomirani master profesori fizičkog vaspitanja Ivan Živadinović i Milena Milenković, prenosi glassporta.rs.

FOTO: glassporta.rs

“Zajedno učimo osnove sporta, radimo na otklanjanju deformiteta kroz korektivnu gimnastiku, a poligoni i mnogo zanimljivih sportskih igrica čekaju sve one koji nam se pridruže”, ističe u razgovoru za “Glas sporta” Ljiljana Subić, generalni sekretar Gimnastičkog kluba “Zaječar” i sportski trener sa skoro dve decenije dugim stažom u gimnastici.

“Program je osmišljen da kroz igru i zabavu deca stiču motoričke i koordinacione sposobnosti i da se postepeno upoznaju sa osnovama svih sportova sa loptom, kao i bazičnim sportovima poput atletike, gimnastike i plivanja”, kaže Milena Milenković, jedna od dvoje profesora koji rade sa decom u Školici sporta.

Treninzi su na programu ponedeljkom, sredom i petkom, od 18 do 19 časova, u hali sportova na Кraljevici u Zaječaru.

Izvor: glassporta.rs

1 komentar

Dodaj komentar