fbpx
Politika

SKANDAL: Saša Mirković uhvaćen u laži (VIDEO) (FOTO)

foto: youtube / printscreen

U svom polučasovnom gostovanju na Best televiziji (koja nije njegova) čovek sa najvećom funkcijom u gradu, predsednik Skupštine grada Zaječara gospodin Saša Mirković ponovo je i ne trepnuvši slagao svoje sugrađane.

Naime, govoreći o zabrani skupa od strane policije Mirković je izjavio da je Gradska uprava mnogo ranije zakazala kulturnu manifestaciju a da je nakon toga  organizator protesta Boško Ničić zakazao svoj skup.

Uvidom u zvanična rešenja Policijske uprave u Zaječaru vidi se da je Boško Ničić podneo prijavu skupa 23. februara 2015. godine koja je zavedena pod brojem 212-I/58 dok je Gradska uprava Zaječar u pokušaju da onemogući proteste opozicije, naknadno, tek 25. februara 2015. godine podnela prijavu i ona je zavedena pod brojem 212-I/63 što je očigledan dokaz kakve su bile namere vlasti.

Pitamo se samo, ako za ovakve „nebitne“ stvari Saša Mirković dozvoljava sebi i pored očiglednih dokaza da nas laže i obmanjuje šta li se tek dešava sa mnogo ozbiljnijim temama. Zaključak ćete dragi čitaoci da donesete sami!

Pogledajte slike a i video klip ispod!

080315-resenja-uporedno

2 komentara

Dodaj komentar