Društvo Izdvajamo

SKANDAL! ORGANIZOVAN NAPAD NA IMANJE U LISOVIĆU? Demoliran prostor, divljački izlomljen enterijer! SRAMOTA! (VIDEO)

imanje lisović napad
foto: hypetv.rs

Organizovan napad na imanje u Lisoviću?!

U produkciji Hype televizije i pod okriljem vlasnika i direktora Hype televizije, Saše Mirkovića, sprema se megapopularan porodični rijaliti format u Lisoviću “IMANJE”.

Porodica Mirković kupila je veliko imanje u Lisoviću gde se održavao rijaliti “Farma”. A nagradni fond od 500.000 sledi najboljim domaćinima koji se pokažu tokom učešća.

SRAMOTA! ORGANIZOVAN NAPAD NA IMANJE U LISOVIĆU?

Kako je najavljeno, rijaliti počinje 7. septembra, a pripreme su već uveliko i toku. Potpuna restauracija prostora i opremanje imanja je u toku.

I dok se naslovne strane pune ekskluzivnim informacijama sa imanja u Lisovićima, a kasting je uveliko u toku, na imanje koje je bilo zapušteno godinama, organizovan je napad!

Naime, u tekstu Vam predstavljamo nečuveni vandalizam koji se dogodio, a koji su zatekli radnici na najvećem projektu ikada!

foto: hypetv.rs

Zanimljiva je činjenica da posed niko nije obišao godinama, bio je zapušten i zarasao visokom travom, a objavljivanjem novog projekta Hype produkcije, našao se na meti stravičnog divljaštva!

Kome smeta porodičan rijaliti format? Ko je ugrožen plasiranjem pravih vrednosti i vraćanjem u normalnu okolinu i navike naših predaka?

foto: hypetv.rs

Prema najnovijim saznanjima, na imanju u trenutku vandalizma, nije bilo zaposlenih radnika, ali ta informacija nije potvrđena.

Uskoro opširnije.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar