Društvo

EKSKLUZIVNO SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO: Krava Milka sa teletom pravo sa Alpa stiže u rijaliti “IMANJE”

Foto: Instagram printscreen/sasa mirkovic/ilustracija

Krava Milka sa Alpa stiže na “Imanje”

Pripreme za rijaliti “IMANJE” su uveliko u toku, a kako vlasnik Hype televizije i Hype produkcije Saša Mirković otkriva, sprema se prava poslastica za sve buduće učesnike!

Naime, dok se imanje uveliko sređuje, renovira i uteže kako bi sve bilo cakum pakum za 7. septembar kada je najavljen veliki spektakularni početak prve sezone rijalitija “Imanje” u Lisoviću, uveliko se razmišlja i o životinjama koje će biti glavni domaćini, ali i izvor hrane učesnicima. Iz tog razloga Saša Mirković je ekskluzivno otkrio gde se trenutno nalazi, ali i koga to sa dalekih Alpa dovodi direktno u Lisović.

Instagram will load in the frontend.

Krava Milka sa Alpa stiže na “Imanje”

“Na Alpima predivno vreme kao i sve ostalo! Došao sam da potražim pravu kravicu Milku za rijaliti “Imanje”. Uradićemo uvoz do kraja jula meseca zajedno sa teletom, pa će naši Farmeri na “Imanju” morati da dele mleko sa mladim telencetom”, napisao je Mirković na svom Instagram profilu i tako otkrio tajnu koja će sigurno oduševiti sve.

Foto: instagram printscreen/sasa mirkovic official

Kao što je otkriveno krava i tele do početka rijalitija stižu u Srbiju, do tada im se sprema specijana štala i sve što je potrebno. A sigurni smo da oni neće biti jednini stanovnici ovog velelepnog imanja u Lisoviću. Ovo je tek početak! Strpite se do kraja leta, kada vas očekuje još puno novih iznenađenja i veliki spektakl, tačnije 7. septembra 2024 kada je najavljen veliki početak rijalitija “IMANJE”.

KAKO DA SE PRIJAVITE ZA NAJVEĆI RIJALITI FORMAT NA BALKANU “IMANJE”

Prijave su do 1.jula, 2024.

Za prijavu je potrebno:

1. Dve jasne fotografije
2. Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
3. U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
Link profila na društvenim mrežama

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar