Sport

Sjajna polusezona za zaječarsku odbojku

Odbojkaši Timoka i odbojkašice Zaječara dočekuju otvaranje drugog dela sezone na prvim mestima u svojim ligama, odbojkašice Timoka druge.

U Drugoj ligi „Istok“, zaječarske odbojkašice zauzimaju prvo mesto sa maksimanim učinkom. Sjajnu igru u jesenjem delu šampionata pokazala je ekipa Zaječara, što govori i podatak da su na 5 odigranih utakmica izgubile samo 3 seta. Ovakav učinak obezbedio im je 14 osvojenih bodova, 2 više od drugoplasiranog Milenijuma iz Niša, koji je takođe upisao svih 5 trijumfa, uz nešto lošiji set količnik. Prvo mesto na kome se trenutno nalaze, vodi u Prvu B ligu i ako uspeju da zadrže čeonu poziciju, ostvarile bi fantastičan rezultat plasmanom u elitnije društvo.

Odbojkaši Timoka, koji nastupaju u Regionalnoj ligi „Timok“,takođe zauzimaju prvo mesto. Svih 5 trijumfa u prvih 5 kola, uz niti jedan izgubljeni set, zaista je fantastičan učinak. Kao jedini konkurent zaječarskim odbojkašima za plasman u viši rang, trenutno se ističe ekipa Dunav Stars iz Kladova koja je jedini poraz doživela upravo od Timoka. Nesumnjvo, ako nastave sa ovakvim blistavim izdanjima, plasman zaječarske ekipe u Drugu ligu „Istok“ ne bi trebalo da bude doveden u pitanje.

Ženska sekcija odbojkaškog kluba Timok, koja se takođe takmiči u Regionalnoj ligi „Timok“ trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa 4 pobede i 2 poraza. Samo prvo mesto vodi u viši rang takmičenja, na kome se na polusezoni nalazi neporažena ekipa Knjaževca.

Dodaj komentar