Društvo

Sindikat srpske policije u Zaječaru organizuje akciju „Zaštita zdravlja na radu“

foto: tvbest.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Stručna služba za preventivnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i rodnu ravnopravnost sindikata srpske policije, u susret 7. aprilu, Svetskom danu zdravlja, za zaposlene u Policijskoj upravi u Zaječaru, organizuje akciju pod nazivom „Zaštita zdravlja na radu“.

U okviru kampanje planirane su nekoliko aktivnosti.

Sutra od 13 sati, u velikoj konferencijskoj sali Policijske uprave u Zaječaru planiran je svečani prijem za predstavnike ustanova i organizacija zdravstvene i socijalne zaštite sa područja grada Zaječara, kao i za predstavnike iz segmenta privatne prakse, koji se bave pružanjem zdravstvenih usluga.
Svečanom prijemu prisustvovaće direktor zaječarskog Zdravstvenog centra, direktor Doma zdravlja u Zaječaru, načelnik i lekari Ginekološko-akušerskog odeljenja, direktor Zavoda za javno zdravlje „Timok“, šef odeljenja Epidemiologije Zavoda za javno zdravlje „Timok“, načelnik Službe za transfuziju krvi, sekretar zaječarskog Crvenog krsta, kao i predstavnici Oftamološko-audiološkog centra „Optike Adžić“ i Stomatološke ordinacije „A&Б centar“ iz Zaječara.

-Predstavnike pomenutih ustanova, organizacija, institucija i privrednih subjekata pozivamo jer smo sa njima u poslednjih pet godina ostvarili izuzetno dobre kontakte i saradnju prilikom organizovanja niza prevetnivnih akcija i kampanja na polju preventivne zdravstvene zaštite zaposlenih u Policijskoj upravi u Zaječaru, navodi se u saopštenju.

Nakon prijema planiran je i kraći rezime šefa Stručne službe za preventivnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i rodnu ravnopravnost sindikata srpske policije, Igora Stojadinovića i osvrt na dosadašnji zajednički rad i napredak na polju preventivne zdravstvene zaštite zaposlenih u Policijskoj upravi u Zaječaru.

Takodje, u okviru kampanje, biće organizovani i besplatni preventivni zdravstveni pregledi za sve zaposlene u zaječarskoj Policijskoj upravi. Planirani su preventivni sistematski pregledi, ginekološki, oftamološko-audiološki, stomatološki pregledi, a biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Dodaj komentar