fbpx
Sport

Šesti rođendan biltena “Glas sporta”

Prigodnom svečanošću Sportski savez grada Zaječara danas je obeležio šestu godišnjicu biltena „Glas sporta“ čiji je izdavač.

Bilten „Glas sporta“ pokrenut je 4. marta 2013. godine kada je Zaječar postao bogatiji za još jedno sportsko glasilo. U ovom nedeljniku čitaoci mogu pronaći najvažnije vesti i informacije iz života i rada klubova članica Sportskog saveza Zaječara.

Urednik biltena Nikola Pavlović istakao je da na radost mnogih “Glas sporta” ponovo izlazi nakon dve godine pauze, i u njemu će biti , kao i do sada prezentovani svi sportski uspesi u gradu na Timoku.

Povodom izlaska novog broja Sportskog biltena, kao i 6. godina izlaženja upriličen je koktel, a prisutne je pozdravio Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza Grada Zaječara.

Stalne adrese na koje se primerci biltena „Glas sporta“ šalju svake nedelje su sportski klubovi, predškolska utanova, osnovne i srednje škole, a po dva primerka čuvaju se u Istorijskom arhivu i Narodnom muzeju, kao i u Zavičajnom odeljenju Matične biblioteke „Svetozar Marković“.

Bilten Glas Sporta u početku je izlazio u crno-beloj štampi i imao je manji tiraž. Danas ima tiraž od 100 primeraka i bez ovog jedinstvenog glasnika ne može se zamisliti sportski utorak u Zaječaru.

Dodaj komentar