fbpx

Servisne informacije za petak, 5. april

Preporuka:

Zaječar posle Beograda vodeći po broju „preletača“

U okviru inicijative „Ko je na vlasti“, Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost "CRTA" je od 2016. godine do...

Dan domaćeg filma u Negotinu

Filmski centar Srbije u saradnji sa DOKSrbija nastavlja realizaciju projekta Dan domaćeg filma, ove godine u 20 gradova Srbije...

Zaječarski penzioneri jedva dočekali pomoć od 5000 dinara (VIDEO)

Većina od oko 1,7 miliona penzionera koji su 4. novembra dobili jednokratnu pomoć od 5.000 dinara za taj novac...
- Reklama -

Zbog radova na dalekovodu u petak, 5. aprila bez napajanja električnom energijom biće potrošaču u selu Borovac – deo prema Dubravi.

Struje neće biti u periodu od 10 do 14 časova.


Izvoženje smeća za 5. april 2019.godine

Radnici JKSP Zaječar smeće na teritoriji grada Zaječara iz domaćinstava izvozeće danas u sledećim ulicama:

Rtanjska, Borivoja Colovića, Narodnih Heroja, Triglavska, Koste Abrasevica. Partizanska, Titogradska, Knjaževačka, Šibenička, Branke Dinić, Laze Lazarevića, Užička, Gundulićeva, Vladimira Nazora, Goce Delčeva, Laze Ilića, Vrbaska, Zvornička, Petra Lekovića, Mačvanska, Grmečka, Vardarska, Deligradska, MZ MZ Rgotina, MZ Vražogrnac, MZ Halovo, Dubrovačka, Hajduk Veljkova, Pančićeva.


Zamena dotrajale ulične rasvete u zaječarskim selima

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ intenzivno rade na zameni dotrajale ulične rasvete u zaječarskim selima.

Do sada su sijalice zamenjene u Vratarnici, Selačkoj, Malom Izvoru i Vrbici, dok će narednih dana radovi na rekonstrukciji rasvete biti nastavljeni u delu Grlišta, gde prošle godine nije zamenjena, kao i u Gornjoj i Donjoj Prliti i Avramici.

Uporedo sa ovim radovma, radnici JKP „Timok održavanje“ svakodnevno rade i na zameni ulične rasvete u gradu, po prijavi građana.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Festival španskog i latinoameričkog filma u Omladinskom centru Zaječar

U sredu, 13. novembra, u Omladinskom centru biće prikazan španski film "Na razmeni", u okviru festivala španskog i latinoameričkog filma. U okviru programa "Servantes na...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: