fbpx
Društvo

Seminar o roditeljstvu “Mama nisi sama” 24. februara u Zaječaru

Nagle promene raspoloženja, uznemirenost, razdražljivost, bol i tuga, su samo neka neprijatna stanja u koja upadne žena koja se tek porodila. Promenilo se i telo, hormoni su nabujali, ranjivi ste i slabi, ali i srećni i drugačiji kao nikad pre, jer niste više sami.

Zato je Klub beba, trudnica i mama došao na ideju da u nedelju, 24. februara u Omladinskom centru u Zaječaru organizuje besplatni seminar pod nazivom “Mama nisi sama”.

Seminar će biti organizovan u okviru nacionalne kompanije “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta”, a početak druženja zakazan je za 17 sati.

Seminar će voditi tim lekara koji će govoriti o svemu što vas zanima u toku trudnoće i nakon porođaja.

” Biće reči o razvoju bebe iz meseca u mesec i njenoj ishrani i kada i kako započeti uvođenje nemlečne ishrane.

Biće reči o važnosti ginekoloških pregleda i kada redovno nastaviti sa njima,takođe moramo da istaknemo da smo u Klub uveli i specijaliste oblasti fizijatrije, kardiologije, radiologije, psihologije, logopedije i još puno toga novog što ćemo predstaviti našim članovima u toku ove turneje”, najavljuju organizatori.

Nacionalna kampanja “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” koja ima cilj podrške roditeljima u Srbiji, koji će lakše uz savete, edukaciju i međusobnu podršku olakšati faze roditeljstva, pokreće udruženje Klub beba trudnica i mama iz Niša i počinje sa realizacijom 24.februara kreće od Zaječara i obilazi 24 grada u Srbiji.

Dodaj komentar