Izdvajamo Politika

Sednica Skupštine grada Zaječara zakazana za 26. novembar

FOTO: zajecaronline.com

Za četvrtak 26. novembar zakazana je 41. sednica Skupštine grada Zaječara. Sednica će biti održana u sali Doma kulture u Kotlujevcu, a početak sednice zakazan je 10 sati.

Na dnevnom redu naći će se Odluka o usvajanju Plana detaljne regulacije banjsko-turističkog kompleksa „Nikoličevo“, Odluka o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2020. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni, kao i Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2021. godinu.

Takođe, na dnevnom redu biće i Izveštaj o izvršenju budžeta za period 01.01.2020. do 30.09.2020. godine, kao i izmene Odluke o Gradskoj upravi grada Zaječara.

Odbornici zaječarskog parlamenta razmatraće i Odluku o pristupanju grada Zaječara u članstvo Udruženja „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka, Rešenje o davanju saglasnosti na prvu izmenu i dopunu Finansijskog plana za 2020. godinu Centra za socijalni rad u Zaječaru, Program za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2021. godinu i izmena Odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje grada Zaječara.

Na dnevnom redu naći će se i Rešenja o razrešenju i imenovanju članova pojedinih školskih odbora na području Zaječara.

Izvor: sgz.rs

 

Dodaj komentar