fbpx

SAZNAJEMO: U Zaječarskom i Borskom okrugu ipak ima 15 profesionalnih upravnika sa licencom!

Preporuka:

Detalji zločina u Zaječaru: Devizni penzioner pretučen na smrt

Zaječarac Slobodan Zdravković (76), koji je penziju stekao radeći u fabrici u nemačkom Zingenu gde je sklapao delove za...

Potencijali Zaječara na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na 42. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se u Beogradu održava od 20. do 23. februara jedinstvene...

Evropska unija donirala 16,5 miliona evra za razvoj Istočne Srbije

U okviru 42. Međunarodnog sajma turizma na štandu „Donjeg Podunavlja“ upriličena je svečanost dodele 16,5 miliona evra za projekat...
- Reklama -

Nakon pisanja portala „Zaječar online“ o tome da bi komunalni inspektori u opštinama i gradovima Srbije trebalo da počnu sa kontrolom stambenih zgrada, kao i o broju profesionalnih upravnika koji su do sada stekli licencu za obavljanje pomenute funkcije, oglasili su se i predstavnici Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog upravnog okruga.

Tatjana Račić, samostalni stručni saradnik za usluge RPK za oba okruga dostavila nam je spisak licenciranih profesionalnih upravnika Zaječarskog i Borskog okruga, koji su prošli obuku, položili pismeni i usmeni deo ispita.

Oni su time ispunili uslov za izdavanje licence i upis u Registar profesionalnih upravnika zgrada koji vodi privredna komora.

Evo i spiska upravnika:

Prema Tatjaninim rečima registar se svakodnevno ažurira, a spisak profesionalnih upravnika možete pronaći na sledećem linku:

https://usluge.pks.rs/#!/app/buildingmanagersregistar

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: