fbpx
Društvo

U Zaječarskom okrugu sastanak na temu pripremljenosti za zimsko održavanje puteva

FOTO: zajecaronline.com

Pripremljenost za zimsko održavanje puteva na području Zaječarskog upravnog okruga
u zimskom periodu 2019/2020. godine biće vodeća tema koju će na 45. sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga razmatrati članovi saveta.

Sednica je zakazana za ponedeljak, 25. novembar u Maloj sali Zaječarskog upravnog okruga.

Na dnevnom redu naćiće se i problemi u funkcionisanju niskonaponske elektro-mreže na području Zaječarskog upravnog okruga, a biće razmatrana i tekuća pitanja.

Pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga, sednici će prisustvovati predstavnici JP Putevi Srbije i Preduzeća za puteve “Zaječar” A.D. — Kompanija Strabag, republička inspektorka za državne puteve Milena Ninić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Zaječaru Branislav Matić i direktor Elektrotimoka Zaječar Milomir Dinić.

Početak sednice je u 11 časova.

6 komentara

  • Bez problema ove zime , AV i njegovi nepismeni funkcioneri kao Milomir Dinić su naredili da nema snega ove sezone , a ovaj sitni lopov Paunović će da izvrši naređenje.

  • A kada će da poprave put za Knjaževac koji se kobajagi održava zimi? Pa reče Vućić Aco do 15. septembra ali koje godine?

  • Paunovic izvrsava sva naredjenja, to ga cini jos sitnijim. Skoro sam cuo za aferu koju je imao sa onom doktoricom iz Gamzigradske banje, u vreme kad mu je zena bila bolesna. Pokazivala je svuda poruku koju mu je poslala da pusti zenu da umre, a oni da se jebu gde stignu. Pa ne da je sitan, ne samo lopov, nego goreg nema. Pa afere sa sekreteracima, sramota za nacelnistvo, njegova deca da ga se stide.

  • Rade, u pravu si. Ako ne moze da drzi onu stvar u gacama, nek se povuce. I ovako nista ne radi iz te fotelje, grabi za sebe, osigurava svoju decu, pa mi smo kao ovce, njegova deca zavrsavaju skole i odmah posao, a nasa. Moja tri sina 13 godina bez posla posle zavrsenih fakulteta. Linc za njega treba, ulizica, i njegova zena sela na mesto bez te skole, a prima platu sa priznatim fakultetom. Ma sve se zna, nego niko da razotkrije lokalno zlo.

  • I taj takav Paunovic nam kao predstavlja okrug. Znam ga godinama, stalno ga prate seks afere, on misli da ih dobro krije. Prava sitna dusa.

  • Svaka cast na komentarima, Zoki ne da si ga okarakterisao “sitan lopov”, prava slika. Citao sam komentar kad se oglasio za platu, pa koga je briga kolika mu je plata. A ono mimo plate? Sluzbeni auto koristi i u prodavnicu kad ide, kafanske usluge koje okrug placa koristi za sebe, porodicu kao da samo on ima porodicu, prijatelje, gostuje po drugim lokalitetima sa porodicom, voda zenu u Sokobanju, Staru planinu a drugi mu placaju sve. Pa gde je ta unutrasnja kontrola sad? Ma ojadice nas samo tako. A ovamo predstavlja autoritet. Pao ti je rejting Paunovicu.

Dodaj komentar