fbpx

Saopštenje DJB: „Kontesa“ je još jedan od propalih projekata Boška Ničića

Preporuka:

Međunarodna izložba pasa „CACIB 2020“ početkom aprila u Zaječaru

XI Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB ZAJEČAR 2020. biće održana u nedelju, 5. aprila na sportsko rekreativniom...

Odbojka: Prekinuta serija nepobedivosti, Zaječarke pale u Leskovcu

Odbojkašice Zaječara doživele su prvi poraz u sezoni u derbiju kola, na gostovanju ekipi Leskovca maksimalnim rezultatom 3:0. Nakon fantastične...

Irish Stew u zaječarskom Omladinskom centru

Krajem tekuće radne nedelje, bend Irish Stew of Sindidun održaće koncert u Zaječaru povodom turneje kojom proslavlja 15 godina...
- Reklama -

Gradski odbor „Dosta je bilo“ Zaječar u svetlu potvrde pristigle iz Uprave za nekretnine Crne Gore o postojanju tereta na placu u vlasništvu grada Zaječara u Baošićima ukazuje na to, da je još jednom, po ko zna koji put, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić pokušao da obmane građane tvrdeći da na placu u Baošićima nema nikakvih tereta, te da je grad jedini vlasnik ove nepokretnosti.

Podsećamo građane da je još početkom godine gradski odbor „Dosta je bilo“ postavio pitanje gradonačelniku šta se dešava sa placem u BaošIćima i kada će, očito štetan ugovor po grad, biti raskinut.

Hronologiju dešavanja vezanih za aferu „Kontesa“ predstavili smo javnosti kroz dokumentarni film „U zoni magle – prašuma u Baošićima“ koji možete pogledati na linku: DOKUMENTARNI FILM PRAŠUMA U BAOŠIĆIMA.

Pozivamo nadležne organe da utvrde zašto do sada nije raskinut ovaj po grad štetni ugovor i ko su lica koja su odgovorna za to.

Građani Zaječara imaju pravo da znaju ko i iz kog razloga štiti interese investitorke na uštrb interesa javnosti.

Gradski odbor „Dosta je bilo“ zaječar smatra da je „Kontesa“ još jedan u nizu propalih Ničićevih projekata, preko kojih se javni novac sliva u privatne džepove.

Dosta je bilo!

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: