Društvo Izdvajamo

Rekonstrukcija Čupićeve ulice u Zaječaru

foto: zajecar.info

U periodu od petka, 18.09. u 06,00 h, pa do utorka, 29.09. do 23,00 h, izvršiće se potpuna rekonstrukcija kolovoza, trotoara, nove javne rasvete, autobuskog stajališta i dela atmosferske kanalizacije u Čupićevoj ulici u Zaječaru.

Pošto će se radovi odvijati, radi bržeg završetka i otvaranja “LIDL”-ovog tržnog centra, u dve smene, ulica će u ovom periodu, čitavom dužinom, biti zatvorena za bilo kakvu vrstu saobraćaja sem mehanizacije preduzeća koja obavljaju radove.

Stanari kuća u ovoj ulici neće moći, ukoliko ne dislociraju svoja vozila van zatvorene zone, da koriste ulicu za prevoz, javni saobraćaj će biti preusmeren na alternativne pravce, a vlasnicima lokala se preporučuje da za snabdevanje i isporuku robe pronađu alternativne pravce.

Grad Zaječar će, kao investitor, od izvođača radova zahtevati striktno poštovanje roka završetka radova kako bi se saobraćaj što pre uspostavio i vratio u normalu.

Tokom ovih radova “Capitol park” u Zaječaru obaviće radove na izgradnji trotoara sa leve strane ulice Đure Salaja u potezu izgradnje II. faze svojih objekata.

izvor: zajecar.info

1 komentar

  • ajde da vidimo..ili je ovo jos jedna laz komandanta u sta ne sumljam…i do sada je gagao i te kako..

Dodaj komentar