Definitivno koncertni događaj 2017. godine u Omladinskom centru!

Nakon brojnih rasprodatih koncerata u regionu, zvanični RHCP tribute band pod imenom “ Red Hot Chili Peppers World Tribute“ dolazi u Zaječar! Ovu svetsku senzaciju će u subotu, 18. novembra, ugostiti Omladinski centar Zaječar u okviru njihove velike evropske turneje!

“ Te večeri ćemo i pre i posle koncerta slušati samo Peppers-e!

VAŽNO je napomenuti da ćemo u prodaju pustiti ograničen broj od 200 karata!

Karte možete rezervisati putem telefona 019 440 225 (radni dani od 10 do 16 sati) i 060 7 444 012.

Rezervisane karte možete podići najkasnije do 14. novembra nakon čega ćemo ih, zbog ogromnog interesovanja za ovaj koncert, pustiti u slobodnu prodaju“, navode iz Omladinskog centra.

Događaj počinje u 22 sata.

Cena karte je 300 dinara.


O bendu…

RHCP World Tribute bend nastao je tako što su članovi odabrani glasanjem publike kao i samog originalnog benda RHCP. Osim njihovog sviračkog umeća presudan je bio i izgled, tj. sličnost sa pravim članovima benda.

Bend je formiran u Sao Paulu (Brazil) 2003. godine, najpre pod imenom Organic (ime je bilo inspirirano izjavom Flea za MTV kada je rekao da je muzika Peppers-a nešto “organsko i živo“), a kasnije je glavni vokal, Luiz Fernando na to nadovezao projekt pod nazivom RHCP World Tribute sa dodatkom by Organic kako se predstavljaju i danas.

Članovi ovog svetskog tribute benda osim što su sjajni muzičari, veliki su fanovi originalnih Pepersa i nije im trebalo dugo da osvoje srca fanova širom planete.

Sviraju već 14 godina i do sada su samo u Južnoj Americi imali preko 700 koncerata!

 

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here