fbpx
Društvo Izdvajamo

Na izbore u MZ Vratarnica izlaze: “Koalicija Za našu decu – SNS i SPS Boško Ničić” i “Pokret Pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović”

Odlukom Predsednika Skupštine grada Zaječara, za 21. jun 2020. godine, raspisani su izborisavet za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica.

Za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica predloženo je ukupno 10 kandidata, a bira se 5 članova Saveta.

Predloge kandidata podneli su: „Koalicija: Za našu decu – Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije – Boško Ničić“ i „GG Pokret Pobeda ZA naš grad – dr Nenad Ristović“.

Prema biračkom spisku na području Mesne zajednice Vratarnica u kojoj će se održati izbori upisano je ukupno 300 građana sa biračkim pravom. S tim u vezi Komisija za sprovođenje izbora za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica na sednici održanoj 16. 06. 2020. godine donela je Odluku o utvrđivanju i objavljivanju konačnog broja birača za Mesnu zajednicu Vratarnica, prema kojoj je konačan broj birača u navedenoj Mesnoj zajednici, na dan 15. 06. 2020. godine, u 24.00 časa 300 birača.

Biračko mesto na kome će se glasati: Vratarnica – Dom kulture, Klub penzionera, biće otvoreno u 07.00 časova, u nedelju 21. juna 2020. godine, a glasanje će se obavljati do 20.00 časova.

Građani prilikom glasanja treba sa sobom da ponesu važeću ličnu kartu ili putnu ispravu (pasoš) radi identifikacije u Biračkom spisku.

izvor: zajecar.info

Dodaj komentar