Društvo

RARIS poziva sve zainteresovane da se prijave za besplatnu dvodnevnu obuku za zaštitu zemljišta

RARIS i Projekat „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ organizuju besplatnu dvodnevnu obuku za zaštitu zemljišta. Obuka će biti održana u četvrtak 3. oktobra i u petak 4. oktobra 2019. u Zaječaru.

Sve koje zanima tema zaštita životne sredine, poljoprivreda i žele da razmene znanja i iskustva sa kolegama iz Srbije i iz Bugarske, mogu da se prijave na besplatnu obuku.

RARIS i Projekat „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ organizuju obuku za zaštitu zemljišta, u četvrtak 3. oktobra i u petak 4. oktobra, u hotelu „Srbija TIS“ u Zaječaru. Obuka traje od 10 do 15 sati.

Obuka se organizuje u okviru projekta „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ koji realizuje RARIS sa partnerima iz Bugarske. Projekat će unaprediti kapacitete u Vidinskom i Zaječarskom okrugu za zajedničko očuvanje i poboljšanje kvaliteta zemljišta izloženog zagađenju izazvanim ljudskim aktivnostima.

„Učešće na obuci je besplatno, a obezbeđeni su radni materijali, obroci i osveženje. Za učesnike van Zaječara je obezbeđen smeštaj, ali je broj mesta ograničen“, navode u RARIS-u.

Broj učesnika po firmi/organizaciji limitiran je na maksimalno 3 po jednoj firmi ili organizaciji.

Prijave učešća poslati na e-mail: anita.lazarevic@raris.org.

Za sve informacije broj telefona: 064/8510-264 ili 019/426-376.

Dodaj komentar