Društvo

I RADOST I SMEH: Željko Vasić ulepšao slavu učenicima škole „Jelena Majstorović“ (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U okviru Svetosavske svečanosti, učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju „Jelena Majstorović“, Željko Vasić je danas uručio paketiće.

Svečanost je otvorena priredbom koju su pripremili učenici ove škole, nakon čega im je Fond Željko Vasić u saradnji sa Fondacijom Iskorak podelio slatke i slane paketiće.

Ono što se nije moglo sakriti jeste neizmerna sreća i radost učenika, ali i njihovih roditelja, pedagoga i direktorke.

paketici-fond-zeljko-vasic

„Činimo neke stvari koje ovim mališanima daju i radost i smeh. Mislim da nam to manjka ovih dana i mislim da je jako važno da sa njima provodimo svoje vreme i da što je više moguće uradimo neke veće stvari za njih“, istakao je Vasić.

Fond, koji nosi njegovo ime, osnovan je januara 2014. godine i funkcioniše u okviru zaječarske Fondacije Iskorak.

„Ovo je prva naša akcija u ovoj godini. Uvek nam je zadovoljstvo kada možemo da usrećimo nekog. U ovoj ustanovi smo drugi put i drago nam je zbog toga i siguran sam da ćemo nastaviti našu saradnju i u buduće“, kazao je Dejan Perić iz Fondacije Iskorak.

Direktorka škole „Jelena Majstorović“, Gordana Milutinović, istakla je da je današnji dan izuzetno poseban i značajan za učenike ove škole.

„Najveća sreća ove dece je ta što smo stekli novog prijatelja Željka Vasića koji je ovoga puta pripremio paketiće za njih. Deca se raduju veoma. Za njih je ovo puno značajno i ja sam im na tome zahvalna“, kaže Milutinović.

Misija Fonda Željko Vasić je pomoć i podrška građanima Zaječara i Timočke krajine radi poboljšanja kvaliteta njihovog života.

Dodaj komentar